На території трьох шкіл міста будують сучасні футбольні поля зі штучним покриттям
Вівторок, 09 серпня 2016, 10:21

Крім облаштування дитячих і спортивних маданчиків у дворах житлових будинків вперше в бюджеті міста передбачені кошти в сумі 2,8 млн.грн. на будівництво ще трьох футбольних полів із штучним покриттям на території загальноосвітніх навчальних закладів, що знаходяться у різних мікрорайонах міста, а саме: НВО №9 (Ракове), НВО №28 (Озерна), НВК №7 (Гречани).

alt

 
«Будівельні роботи уже розпочато на території НВО №28. Тут йде підготовка котловану під майбутній об’єкт. Згодом подібні роботи виконуватимуться й у двох інших навчальних закладах, -  зазначив начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. - На сучасних майданчиках зі штучним покриттям протягом навчального процесу займатимуться фізкультурою і спортом школярі, а в позаурочний час – усі охочі мешканці мікрорайонів». 
alt
 
alt
 
Ще 300 тис. грн. спрямовано на реконструкцію футбольного поля "Локомотив", що у мікрорайоні Гречани. За словами Сергія Ремеза, сьогодні там скошуватимуть бур’яни, далі виконуватимуть роботи з відновлення трав’яного покриву.
 
alt
 
Також цьогоріч планується реконструювати легкоатлетичне ядро на спортивному комплексі "Поділля", зокрема привести його у відповідність до технічних вимог Міжнародної федерації легкої атлетики. На виконання робіт у міському бюджеті передбачено 2, 9 млн. грн.
Завершуються ремонтні роботи в дитячо-юнацькій спортивній школі №2, у приміщеннях на вулицях Березневій і Нижній Береговій. Будівельники уже виконали зовнішні роботи, приступають до внутрішніх.
 
alt
 
alt
 
Крім цього, вирішується питання будівництва ще одного майданчика зі штучним покриттям, у дворі будинку №34 на вулиці Тернопільській. Рішення про надання дозволу на передачу з балансу житлово-експлуатаційної контори №3 на баланс Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 спортивного майданчика загальною площею 1250 кв.м. ухвалено на засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02