Представники міської влади відвідали приватне підприємство «Бджілка»
Четвер, 18 серпня 2016, 18:10

 

Черговий раз, у рамках проведення виїзних нарад щодо розгляду поточного стану та короткострокових прогнозів роботи підприємств міста Хмельницького, заступник міського голови Володимир Гончарук та працівники управління економіки міської ради відвідали приватне підприємство «Бджілка».
alt

Директор Микола Гесаль розповів представникам міської влади історію виникнення фірми, ознайомив з виробничими процесами на підприємстві  та поділився перспективними планами щодо подальшого розвитку.

Приватне підприємство «Бджілка» - одна з компаній в галузі індустрії пластмас, яка надає на ринку цілий пакет послуг та поставку комплексного устаткування «під ключ», пов'язаного з переробкою пластмас і отриманням готових виробів.
Також, є офіційним представником і сервісним центром в Україні таких провідних виробників обладнання, як: Chen Hsong Machinery, Asian Plastic Machinery, Wittmann Group, DME, Industrial Frigo, Sesino.
alt
 
Окрім того, фірма «Бджілка» приймає індивідуальні замовлення на лиття пластмасових виробів на власних потужностях.
Разом з тим, керівник зазначив що існують труднощі пов’язані з інфраструктурним забезпеченням роботи підприємства. Зокрема, незадовільним є стан дорожнього покриття на під’їзді до підприємства.
Заступник міського голови Володимир Гончарук запевнив у вирішенні вищезазначеної проблеми.
alt
Довідково:
Приватна виробничо-комерційна фірма «Бджілка» була заснована у 1995 році.
ПВКФ «Бджілка» спеціалізується на проектуванні та виготовленняі прес - форм власного виробництва, постачанні термопластавтоматів, чілерів, бункерних сушарок, завантажувачів, дробарок, термостатів, конвеєрних ліній та іншого обладнання для лиття пластмасових виробів.
 
 
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02