У Хмельницькому відкрили сучасний центр обслуговування клієнтів газових компаній
Четвер, 18 серпня 2016, 18:44

 

18 серпня, у центрі Хмельницького, на вул. Свободи, 22, відбулося відкриття першого в області Центру обслуговування клієнтів. 

alt

 
В урочистостях з цієї нагоди взяв участь міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Очільник міста не просто перерізав символічну стрічку, але й став одним із перших клієнтів центру. Як і годиться - спочатку зареєструвався у електронній черзі. Від моменту реєстрації до того часу, коли підійшла його черга на обслуговування, минуло не більше семи хвилин, отже, темпи обслуговування покищо тішать.
"Відкриття такого центру - немалий подарунок всім хмельничанам до Дня незалежності. Він розташований в центрі міста, сюди зручно добиратися, - каже міський голова Олександр Симчишин. - Комфорт хмельничан - понад усе".
alt
Відтепер 131 тисяча побутових споживачів блакитного палива обласного центру та Хмельницького району зможуть в одному місці, зі зручною транспортною розв’язкою, добратися із найвіддаленішого мікрорайону міста чи прибузького села та отримати необхідні послуги. Тож усі питання щодо розрахунків за газ, укладення та переоформлення документації, приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації тощо, - клієнти зможуть якісно і мобільно отримати в єдиному місці, не відвідуючи ряд кабінетів чи організацій.
alt
На теренах Хмельницької області ЦОК став одним з перших прикладів організації роботи з клієнтами, у чому споживачі переконуються при першому ж відвідуванні. Водночас, тут в повній мірі дотримана головна концепція – комфортні умови для клієнтів; просторі приміщення, зручні зали очікування, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та на місці одразу ж зареєструватися у ньому, а також сплатити за послуги через термінали. При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку можна отримали у фахівця на ресепшн або інформаційних стендах, моніторах.
alt
«Нинішня подія важлива як для, нас, газівників, так і для споживачів, адже десятки років ми прагнули саме у центрі Хмельницького відкрити центр європейського обслуговування, де клієнти отримували б увесь пакет послуг наших компаній – від розрахунків за газ до під’єднання газопостачання, - ділиться голова правління ПАТ «Хмельницькгаз» Михайло Юрченко. – Тому сьогодні, виключно за кошти з прибутку компанії, ми поєднали комфорт, зручне розташування та сервіс, - в чому буде нагода переконатися усім нашим споживачам».
Чимало нововведень реалізовано у центрі: допомога фахівців у користуванні терміналами, автоматизована електронна черга, достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю. Крім того, усі зони обслуговування зручно позначені навігаційними табличками. 
alt
«Ми поєднали у просторих приміщеннях центру весь комплекс послуг газових компаній, також, першочергово, подбали і про обслуговування споживачів з обмеженими фізичними можливостями: при вході діє сигнальна кнопка виклику та пандусні рейки. Крім того, переконаний, завдяки досконалості даного проекту, нам вдасться повністю анулювати донедавна існуючі черги в абонентських службах», - акцентує директор з капітального будівництва Валерій Лужанінов.
Відкриття ЦОК у Хмельницькому – ще один крок назустріч споживачеві. Адже повна комп’ютеризація та доступність дадуть можливість зекономити час споживачів, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень.
Наразі, найближчим часом, аналогічні Центри обслуговування клієнтів відкриються у містах обласного значення Хмельниччини: Кам’янці-Подільському та Славуті.
alt
Довідка: 
ПАТ «Хмельницькгаз» здійснює розподіл природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) усім категоріям споживачів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 640 млн.м.куб. природного газу. ПАТ «Хмельницькгаз» забезпечує природним газом майже 395 тис. домоволодінь Хмельниччини. Загальний рівень газифікації області складає більше 80%, протяжність газових мереж – 17 тис.км.Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області, що надає гарантовані робочі місця 2 тисячам працівників, стабільно входить до п’ятірки найбільших та сумлінних платників податків Хмельниччини. До бюджетів усіх рівнів ПАТ «Хмельницькгаз» у 2015 році сплатив понад 92 млн.грн.
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02