До уваги жителів приватного сектору міста!
П'ятниця, 19 серпня 2016, 09:50

 

З 1 серпня відділ реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради розпочав оформлення та видачу довідок про склад сім’ї по приватному сектору міста. На сьогодні працівники відділу оформили та видали 185 довідок про склад сім’ї мешканцям міста.
alt
 
За інформацією відділу реєстрації місця проживання проблемною залишається ситуація з відсутності єдиної локальної картотеки реєстрації фізичних осіб по приватному сектору. Тому відділ розпочав роботу із створення та наповнення окремої єдиної картотеки із відповідною інформацією для оформлення та посвідчення довідок про склад сім’ї різного виду. Це відбувається при зверненні осіб для видачі довідок про склад сім’ї до відділу шляхом  разового пред’явлення оригіналів відповідних документів.
Для оформлення довідок про склад сім’ї заявники подають заяву (заповнюється при прийомі посадовою особою відділу), разом із заявою особою подаються оригінали наступних документів: паспортів всіх зареєстрованих осіб на даній житловій площі (дітей – свідоцтв про народження), будинкову книгу, правовстановлюючі документи на житловий будинок; у випадку необхідності довідок про підтвердження постійного проживання спадкоємців із спадкодавцем на час відкриття спадщини – додатково свідоцтво про смерть (оригінали вказаних документів пред’являються разово – до зміни відповідних даних в документах).
alt
 
Про це йшла мова під час зустрічі начальника відділу реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради Наталії Дорофеєвої з головами комітетів самоорганізації населення та квартальних комітетів.
На даний час днями прийому визначені понеділок та середа з 09.00 до 16.00 (з врахуванням обідньої перерви) в приміщенні відділу реєстрації місця проживання, який знаходиться за адресою: вул. Грушевського, 86.
Для зручності жителів міста на часі вирішується питання про розподіл та закріплення вулиць приватного сектору міста по віддаленних робочих місцях, про що жителі міста будуть проінформовані додатково.
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02