Стартував фестиваль "Медовий Спас у Хмельницькому"
П'ятниця, 19 серпня 2016, 21:18

 

Пасічники зі всієї області з'їхалися до нашого міста, щоб продемонструвати свою майстерність і навіть позмагатися у конкурсі на звання найкращого. Чий мед найсмачніший - визначать відвідувачі фестивалю.

alt

 
Перший фестивальний день відкрив міський голова Олександр Симчишин. Зізнається - ідея проведення фестивалю меду належить йому. Саме тому вболіває за його долю особливо трепетно.
Для дорослих - мед та медовуха, а для малечі - розваги та майстер-класи. Нудно не буде нікому! Сьогодні вчилися малювати, ліпити посуд з глини, розписувати іграшки тощо.
alt
alt
У парку ім. М. Чекмана, де проходить фестиваль, крім основної, де відбуваються концерти, діє і так звана "відкрита сцена", куди запрошують співаків-аматорів. Поруч своє мистецтво відвідувачам фесту дарують вуличні музиканти. Цікаві акції проводить і бібліотечна мережа міста. Подивитися є на що! 
Попереду ще два дні фестивалю. Тож, запрошуємо усіх охочих хмельничан і гостей нашого міста побувати на цікавому дійстві, поринути у незабутню атмосферу мистецтва, кольорів, смаків та запахів.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 
 
 
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02