Відбувся черговий прийом громадян із особистих питань
П'ятниця, 09 вересня 2016, 17:20

 

Цього разу проблемними для хмельничан питаннями переймалася заступниця міського голови Галина Мельник. До речі, до сфери її опіки належить так звана гуманітарна сфера міста: освіта, культура, медицина, молодь і спорт, служба в справах дітей тощо.

alt

 
З настанням вересня розпочалося не тільки навчання у школах обласного центру, але й повноцінне функціонування дитячих садочків.
Батьки поспішають прилаштувати своїх дітей у дошкільні навчальні заклади. Зрозуміло, що групи в дитсадочках сформовані, але життя не стоїть на місці: хтось щойно переїхав до Хмельницького, у когось виникли проблеми з нянькою, комусь терміново потрібно виходити на роботу, ще когось не влаштовує той чи інший заклад.
Майже половина сьогоднішніх звернень до Галини Леонтіївни стосувалася саме дошкільного виховання. Хмельничанка з вулиці Залізняка, 12 просила влаштувати її сина Івана у найближчий до місця мешкання дитсадок, бо ж у сім'ї є ще одна кількамісячна дитина і в батьків немає змоги водити старшого сина у віддалений заклад.
alt
Пані з вулиці Волочиської нещодавно стала хмельничанкою, зрозуміло, в електронній черзі на отримання місця в дошкільному закладі не перебувала… Втім, заступниця міського голови оперативно й позитивно вирішила це проблемне питання.
Найближчим часом піде в дитсадок трирічний Артем, мати якого (вулиця Курчатова, 4) також звернулася по допомогу.
Хмельничанка з вулиці Зарічанської, 12А просила вжити заходів до поліпшення роботи лікаря-кардіолога в дитячій міській поліклініці. За словами заявниці, там лікар приймає пацієнтів тільки три години на день, для того аби взяти талон на прийом "потрібно декілька днів ходити в поліклініку й займати чергу з сьомої години". Галина Мельник зателефонувала головному лікарю дитячої лікарні й одразу намітили низку заходів для поліпшення обслуговування неповнолітніх пацієнтів.
Кілька хмельничан просили матеріальної допомоги на лікування, протезування зубів.
Юна співачка з приміського села просила включити її до складу артистичної молоді, яка розважатиме хмельничан під час Дня міста.
Прихильник спорту з мікрорайону Дубове просив відремонтувати спортивний майданчик. За цю справу пообіцяв взятися начальник ЖЕКу №5.
Були й інші звернення. На кожне звернення заведено реєстраційно-контрольну картку, їхнє вирішення доручено відповідним підрозділам міської ради.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02