від 27.10.2016 року № 743 "Про введення в експлуатацію зупинки громадського транспорту «Ощадбанк» (напрямок руху з міста)"
Вівторок, 01 листопада 2016, 15:45

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 27.10.2016 року № 743

Про введення в експлуатацію зупинки громадського транспорту «Ощадбанк» (напрямок руху з міста)

 

 

Розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, з метою розвантаження вул. Кам’янецької та забезпечення безпечних умов для учасників дорожнього руху (в т.ч. громадського транспорту), керуючись Законами України «Про автомобільний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні» та наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству № 21 від 15.05.1995 року «Про затвердження Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту» , виконавчий комітет міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Ввести в експлуатацію зупинку громадського транспорту «Ощадбанк» (напрямок руху з міста).

2. Перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі (Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Рембуд-транс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницьке таксі» та фізична особа-підприємець Марценюк В.М.) забезпечити виконання водіями автобусів Правил дорожнього руху в частині обов’язкового заїзду у «заїзну кишеню» вказаної зупинки.

3. Заборонити електричному транспорту (тролейбуси) (Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс») та перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів в звичайному режимі руху (Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Рембуд-транс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницьке таксі» та фізична особа-підприємець Мішин О.В.), проводити посадку та висадку пасажирів в межах даної зупинки, забезпечивши їм доступ до наступної за даною зупинки «Торгівельний центр» (напрямок руху з міста).

4. Рекомендувати керівництву територіального органу Державної служби України з безпеки на транспорті – управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області (Дзюба В.П.) та управління патрульної поліції у м. Хмельницькому Головного управління національної поліції в Хмельницькій області (Костенко О.О.) здійснювати контроль за дотриманням водіями громадського транспорту Правил дорожнього руху.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови А. Бондаренка.

 

 

Міський голова О. Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02