Свято, яке завжди з нами
Четвер, 10 листопада 2016, 10:53

День української писемності та мови відзначили у Народному Домі «Просвіти» проведенням конкурсу-вікторини «Мовний етикет».

Учасниками цього заходу стали учні 11-х класів НВК №10  та НВО №5 імені Сергія Єфремова, які  конкурували в знанні української мови та літератури, правилах мовного етикету.
Одинадцятикласники успішно виконали домашнє завдання і блискуче справилися з інформацією про правила мовного етикету, порушень правил мовного етикету, правильно визначили ті слова і речення, що відповідають чи не відповідають вимогам мовних норм.
До перевірки знань із української літератури долучилися вчительки української мови та літератури навчальних закладів НВК №10 Світлана Гудзінська, Олена Капкіна; НВО №5 Алла Хрущ, Вікторія Кальмучина; колегіуму №16 Олена Примак.
У теплій, дружній атмосфері заходу прозвучали вірші про мову Тараса Шевченка, Андрія Малишка, Дмитра Павличка та інших українських поетів у виконанні конкурсантів.
Оцінювали знання учасників учні 10-го класу колегіуму імені Володимира Козубняка. Підбиваючи підсумки конкурсу-вікторини, Євгенія Соболева, член суддівської колегії, висловила думку суддів про високий рівень знань української мови та літератури обох команд.
Учасників зібрання привітала голова Хмельницької міської «Просвіти» Зоя Діденко.
Отже, на конкурсі-вікторині перемогу одержало Українське Слово.
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02