«Кубок мера» дав старт новому хокейному сезону
Понеділок, 14 листопада 2016, 10:10

 

Запекла спортивна боротьба, шалені пристрасті, драйвові емоції вирували впродовж минулих вихідних на головній льодовій арені Хмельницького «Льодовий період». Тут відбувся турнір з хокею серед аматорських команд на «Кубок мера». Цьогоріч участь у традиційних змаганнях справжніх чоловіків взяли чотири хокейні клуби: «Легіон» і «Проскурів» з міста Хмельницького, «Галицькі ведмеді» з Тернополя та «Вінницькі Гайдамаки» з Вінниці. За підсумками напружених змагань перемогу виборола хмельницька команда «Проскурів». Тож, почесний трофей до наступного сезону залишається у нашому місті.
Загалом, впродовж двох днів проведено чотири зустрічі. Першими помірятися силами на лід вийшли переможці минулорічного чемпіонату області ХК «Легіон» та «Галицькі ведмеді». У фінальній зустрічі впевнену перемогу над «Галицькими ведмедями» виборов хокейний клуб «Проскурів». Ця хмельницька команда і стала переможцем за підсумками всіх змагань турніру, на другому місці «Галицькі ведмеді» (м. Тернопіль), на третій сходинці хмельницький ХК «Легіон».
Кращими гравцями турніру судді визнали Олега Желізнова (ХК «Проскурів»), воротаря «Галицьких ведмедів» Гію Хвічія Дуве та захисника воріт хмельницького «Легіону» Володимира Чернятинського. Кожен з них був відзначений пам’ятною тематичною фігуркою.
«Кубок мера» команді-переможниці під час церемонії закриття турніру вручив особисто Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Очільник міста привітав переможців, відзначив важливість хокею для популяризації здорового способу життя, подякував всім командам за участь у хмельницькому «Кубку мера» та побажав вдалого хокейного сезону, а хмельницьким вболівальникам гарних вражень від майбутніх змагань сезону.
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02