Ліквідаторам Чорнобильської аварії виділено грошову допомогу
Вівторок, 15 листопада 2016, 15:55

 

З метою вшанування мужності, самовідданості і високого професіоналізму, поліпшення соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, а також у зв’язку із відзначенням 14 грудня Дня вшанування ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи, виконавчий комітет міської ради вирішив надати одноразову грошову допомогу учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕСII-III категорій - мешканцям м. Хмельницького, в розмірі 1000 грн. Виплата допомоги проводиться до 14 грудня 2016 р. Кошти отримають всі 483 «ліквідатора» II-III категорій.
Кошти уже надійшли на поштові відділення за місцем проживання учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Тому просимо зазначену пільгову категорію громадян звернутись на свої поштові відділення та отримати допомогу.
Повідомляємо також, що усі 375 хмельничан-«ліквідаторів» І категорії уже отримали по 1 тисячі гривень допомоги з міського бюджету, яка була виплачена до 26 квітня 2016 року.
Також просимо всіх «ліквідаторів» II-III категорій звернутися до управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради за адресою: вул. Проскурівського підпілля, 32 або за тел: 79-48-84 для уточнення своїх облікових даних.

 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02