Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

07. "Про затвердження Комплексної програми профілактики, попередження адміністративних правопорушень та покращення забезпечення громадського правопорядку для жителів міста Хмельницького на 2016-2020 роки"
Вівторок, 15 листопада 2016, 16:58

 

 

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення дев’ятої сесії
№7 від 26.10.2016

 

 

Про затвердження Комплексної програми профілактики, попередження адміністративних правопорушень та покращення забезпечення громадського правопорядку для жителів міста Хмельницького на 2016-2020 роки

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, з метою забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидії злочинності та надання послуг з допомоги особам, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування» та Законом України «Про Національну поліцію», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Комплексну програму профілактики, попередження адміністративних правопорушень та покращення забезпечення громадського правопорядку для жителів міста Хмельницького на 2016-2020 роки.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на Управління патрульної поліції у місті Хмельницькому Департаменту патрульної поліції та відділ з питань оборонної-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами та правоохоронним органами.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 

Результати поіменного голосування "В ЦІЛОМУ"

Останнє оновлення на Середа, 30 листопада 2016, 13:58
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02