Студентська молодь побувала у Хмельницькій міській раді
Середа, 16 листопада 2016, 16:28

Відбулась чергова екскурсія у міській раді.  Цього разу її учасниками були студенти двох вищих навчальних закладів нашого міста - Хмельницького інституту ВМУРОЛ «Україна» та гуманітарно-педагогічної академії. Екскурсія стала своєрідним подарунком молоді міста до Дня студента, який відзначається 17 листопада.

Юнаків та дівчат до свого робочого кабінету гостинно запросив міський голова Олександр Симчишин.
alt
Олександр Сергійович не приховував радості від зустрічі із знайомими йому студентами, адже багатьох він навчав, працюючи педагогом в інституті «Україна».
Майже півгодини у теплій і доброзичливій атмосфері молоді хмельничани з великим задоволенням спілкувалися і фотографувалися з очільником міста. Олександр Сергійович влаштував своєрідний конкурс між екскурсантами на знання історії рідного міста та сучасного місцевого самоврядування. Ті, хто правильно відповідав на запитання, отримали від міського голови подарунки – футболки із символікою Хмельницького.
Серед сьогоднішніх екскурсантів була наймолодший депутат міської ради Анастасія  Ярова, яка здобуває другу вищу освіту, навчаючись у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.
alt
«Вітаю вас із Днем студента. Хочу, щоб ви усі в житті самореалізувалися і ту життєву дорогу, яку намітили, пройшли гідно і достойно, - звернувся міський голова до присутніх. – Кожен повинен робити, те, що вважає найкращим для себе. Дай Бог, з вас сформуються хороші спеціалісти. На превеликий жаль, молодь тікає з України. Ми хочемо, аби ви залишались у рідній країні, де народилися, де поховані діди і батьки. Хочемо, аби ви це розуміли. А щоб гарно працювати, потрібно гарно навчатися. Це зараз найголовніше ваше завдання».
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02