Петиції щодо користування приміщенням корпусу №2 Хмельницького університету управління та права і спортивного майданчика, що у провулку Володимирському, 12, набрали необхідну кількість голосів
Середа, 23 листопада 2016, 10:19
Відповідно до пункту 4.3. "Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді", затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду електронну петицію "Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ №6, що переданий в користування Хмельницькому університету регіонального управління та права", збір підписів на підтримку якої завершено.
Станом на 22 листопада петицію підписали 528 осіб з 500 необхідних.
Текст петиції: "Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ №6 з поглибленим вивченням німецької мови з 1-го класу, що переданий в користування Хмельницькому університету регіонального управління та права, за адресою провулок Володимирський 12.
Діти - наше майбутнє!!! Не будь байдужим!!! Підтримай!!!".
Автор: Малюзін Володимир Степанович
Дата початку збору підписів: 8 листопада 2016 р.
 
Водночас міському голові направлено для розгляду електронну петицію "Звертаємося до Хмельницької міської ради з проханням залишити у користуванні Хмельницького університету управління та права приміщення корпусу № 2 (пров. Володимирський, 12)", збір підписів на підтримку якої завершено.
Станом на 22 листопада петицію підписали 695 осіб з 500 необхідних.
Текст петиції: "Звертаємося до Хмельницької міської ради з проханням залишити у користуванні Хмельницького університету управління та права (державного вищого навчального закладу комунальної форми власності) приміщення корпусу № 2 (пров. Володимирський, 12), яке було передане університету у постійне користування рішенням Хмельницької міської ради.
У цьому корпусі вже 20 років розміщується факультет управління та економіки, що є невід’ємною частиною університету. Зусиллями батьків та студентів для потреб громади міста та області, починаючи з 1995 року, у непридатному в той час для навчання приміщені, обладнано 16 сучасних навчальних аудиторій, в тому числі 3 лекційні зали, які оснащені передовими технологіями. Також тут розташовані деканат і навчальний відділ факультету управління та економіки, дві кафедри, Студентський бізнес-центр, студентський клуб «Enactus» та Школа майбутнього керівника, в якій займаються учні випускних класів загальноосвітніх шкіл міста.
За 24 роки свого успішного функціонування університетом підготовлено більше 8000 дипломованих фахівців у галузі управління, економіки та юриспруденції, які працюють на благо громади міста Хмельницького та всієї нашої області. Ми студенти – теж діти, не ставте під загрозу наше майбутнє! З повагою, студентська рада ХУУП!!!".
 
Автор: Ковалішина Анастасія Ігорівна
Дата початку збору підписів: 18 листопада 2016 р.
 

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради, міський голова доручить розгляд петицій компетентним виконавчим органам міської ради.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02