Developed by JoomVision.com
Журналістів запрошують до участі у конкурсі!
П'ятниця, 09 грудня 2016, 10:14

Цього року засновано Національну премію «MEDIA etc.» для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. «MEDIA etc.» ініційовано та започатковано громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та Інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено 12 премій у розмірі від 4 до 7 тисяч гривень.
Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .  Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: http://mediaetc.org/ або за телефоном: 073-058-57-41. Зверніть також Вашу увагу, що останній день подачі конкурсних заявок – 22 грудня 2016 року.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02