Developed by JoomVision.com
ЗВІТ депутата міської ради ПЕВНЄВА Олега Віталійовича перед виборцями

 

Певнєв

 

Депутат Хмельницької міської ради VI та VII скликань від ВО «Батьківщина», голова постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста та член адміністративної комісії.

 

За звітний період з грудня 2015 по вересень 2016 року проведено 8 пленарних засідань сесії міської ради, на яких прийнято ряд важливих рішень. Особливу увагу було звернуто на збільшення надходжень до бюджету міста. Переважна більшість рішень міської ради спрямовані на реалізацію пріоритетних напрямків, визначених Програмою соціально-економічного розвитку міста. Ряд прийнятих рішень позитивно вплинули і на комунальну сферу. Згідно з графіком ремонтується житловий фонд міста, проводиться відновлення спортивних і дитячих майданчиків, впорядкування прибудинкових територій. Усі рішення міської ради, прийняті протягом зазначеного періоду, спрямовані на вирішення найактуальніших питань життєдіяльності територіальної громади, покращення рівня життя її мешканців. Комісією, яку я очолюю, було проведено 33 засідання, на яких було розглянуто ряд важливих питань та місцевих ініціатив.

 

Робота адміністративної комісії, членом якої я є, спрямована на запобігання адміністративним правопорушенням, виявлення й усунення їх причин та умов. За звітній період було проведено 18 засідань, розглянуто 709 адміністративних справ, накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафів на загальну суму 168 623 грн. В реєстрі сплачених штрафів відмічено сплату на загальну суму 55 216 грн.

 

Мною, як депутатом міської ради, також використовувалась така форма роботи, як депутатські звернення та особисті прийоми громадян. Всього від початку каденції від мене надійшло близько 150 письмових звернень, проведено 25 прийомів громадян. Переважна більшість звернень стосувались питань житлово-комунальної сфери, а саме: створення та облаштування дитячих майданчиків; асфальтування і ремонту доріг; зовнішнього освітлення вулиць; розчистки дерев; ремонту покрівель та заміни водопровідних труб.

 

За депутатськими зверненнями була надана також матеріальна допомога малозабезпеченим громадянам (більше 100 осіб на суму понад 50 000 грн.). У зв'язку з численними зверненнями мешканців міста зі скаргами на завищені тарифи на послуги з теплопостачання та враховуючи що оснащення житлового будинку приладом обліку споживання теплової енергії призводить до зменшення розміру плати за теплову енергію в середньому на 10-30%, я звертався щодо надання інформації про хід виконання інвестиційних програм КП «Хмельницьктеплокомуненерго» та КП «Південно-Західні тепломережі» на 2016 рік у частині стовідсоткового забезпечення житлових будинків тепловими лічильниками (за наявності таких заходів в інвестиційних програмах) та сприяв їх встановленню. Два будинки (по вул.Інститутській,19 та по Львівському шосе,49) включені в програму «Теплий дім», виділені кошти на їх утеплення. За моїм зверненням та сприянням, була вирішена проблема капітального ремонту та заміни трубопроводу холодного водопостачання та каналізації в будинку №34/2 по вул.Тернопільській. Працівниками ЖЕК №3 виконано ремонт системи водопостачання будинку з встановленням запірної арматури, протікання усунено та після виділення коштів з міського бюджету питання заміни стояка холодного водопостачання в житловому будинку по вул.Тернопільській,34/2 було виконано.

За моїм зверненням та під моїм особистим контролем також була вирішена проблема ремонту доріг до шкіл №24 та 27, в частині облаштування пішохідної зони біля будинку №34/1 по вул.Тернопільській. Як результат, управлінням житлово-комунального господарства поточним ремонтом було відремонтовано ділянку асфальтобетонного покриття під’їзної дороги до ЗОШ №24 від вул.Інститутської. На даній ділянці було улаштовано нову пішохідну доріжку, на проїзній частині влаштовано пристрої примусового зниження швидкості з асфальтобетону, встановлено дорожні знаки та нанесено пішохідну розмітку.

Планом робіт на 2016 рік передбачено та зроблено поточний ремонт асфальтобетонного дорожнього покриття внутрішньо квартальної дороги від вул.Інститутської до вул.Тернопільської,34/1. Мною була надана пропозиція щодо виготовлення робочого проекту на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття внутрішньо квартальної дороги від Львівського шосе за будинком 47/2 до будинку 34/3 по вул.Тернопільській (з освітленням) і як наслідок, виділено коштів на дані види робіт в сумі 1 950 000 грн. Виконання цих робіт знаходиться під моїм контролем, найближчим часом роботи будуть виконані. Після корегування бюджету за шість місяців роботи міської ради були передбачені кошти на капітальний ремонт дороги між будинками 34/3 та 34/4 по вул.Тернопільській в сумі 350 000 грн. Також мною була внесена пропозиція щодо виділення коштів та було зроблено в першому півріччі поточні ремонти прибудинкових територій таких будинків: 39,39/1, та під’їзна до цих будинків дорога, 43/1,47,47/1,51 по Львівському шосе, та будинків 34/1,34/2 по вул.Тернопільській. За результатами звернення до працівників ЖКК «Будівельник» виконано ремонт освітлювальних приладів в місцях загального користування гуртожитку по Львівському шосе,39/1. На даний час освітлення в під’їздах відновлено.

 

Звернення щодо встановлення сміттєвих контейнерів у дворах будинків було розглянуто, контейнери найближчим часом будуть встановлені. Звернення щодо встановлення огорожі по краю проїжджої частини Львівського шосе на перехресті біля буд.14,12,39 та 43 було враховано, кошти виділені. Найближчим часом буде облаштована огорожа вздовж дороги. Моє звернення щодо облаштування спортивного майданчика в дворі будинків №34/2, 34/3 по вул.Тернопільській було враховано, виділені кошти та найближчим часом майданчик буде встановлено. Також було виконано капітальний ремонт сходів перед будинком №47, №47/1 та за будинком 43/1 по Львівському шосе з розробкою проекту та відновленням зовнішнього освітлення вздовж дороги до садочку номер №6. Передбачені кошти на встановлення двох сучасних дитячих майданчиків в дворі будинку 43/1 та за будинку 51 по Львівському шосе.

Також в результаті звернення зроблена санітарна очистка дерев в дворах будинків 43,47 та 51 по Львівському шосе, з жовтня місяця плануються роботи з омолодження дерев в районі 24 та 27 шкіл зі сторони вул.Тернопілської та Львівське шосе. Також заплановано провести подібні роботи вздовж пішохідних доріжок від буд.№26/3,34/1,34/2-34/5 по вул.Тернопільській що ведуть до ЗОШ №24 №27. Роботи з омолодження дерев за адресами Львівське шосе, №43/1,№47,№51 та №26/2 вздовж будинків №34/1,34/2-34/5 по вул.Тернопільській будуть плануватись на 2017 рік. Звернення щодо заміни труб у підвалах 1 та 2 під’їздів буд.№39 по вул.Львівське шосе включено в перспективний план капітального ремонту. Питання щодо заміни труб водопостачання та водовідведення в житловому будинку по вул.Львівське шосе,39 буде розглянуто при виділенні коштів.

 

У своїй роботі я завжди намагаюсь дослухатися до своїх виборців, разом з Вами вивчаю проблеми, окреслюю для себе пріоритетні завдання. Першочерговим завдання для себе, для всієї міської ради, я, як депутат, як батько трьох дітей, вважаю забезпечення мого виборчого округу дитячими та спортивними майданчиками, розвиток мережі спортивних та художніх гуртків для дітей нашого мікрорайону. Вважаю, що дуже важливо забезпечити умови розвитку для наших дітей, подарувати їм цікаве та змістовне дитинство, а тим самим подарувати їм здоров’я та благополуччя у майбутньому.

 

Важливим питанням для мене є також безпека людей, тому особливу увагу звертаю на звернення мешканців, що стосуються дорожнього руху, облаштування засобів примусового зниження швидкості типу «лежачий поліцейський», чіткої розмітки на пішохідних переходах. Також до питань безпеки відношу проблему освітлення території на виборчому окрузі 19.

 

Не байдужий я також до проблем екології, озеленення. Важливим для мене є проблема омолодження дерев, зелених насаджень, як наприклад перед будинками №№39,43/1,47/1,47/2 по Львівському шосе, а також в дворах будинків №№34/1,34/2,34/3,34/4,34/5 по вул.Тернопільській. Планую також облаштувати пішохідну доріжку та зрізати аварійні дерева вздовж проїжджої частини від будинків №№34/1,34/2,34/3,34/4,34/5 по вул.Тернопільській, які ведуть в напрямку до ЗОШ №24 що по вул.Тернопільській.

 

Запевняю вас, шановні виборці, що я, як представник влади, зроблю все можливе, щоб зробити ваше життя комфортнішим. Проблем у нас насправді є дуже багато, і з кожною проведеною зустріччю з виборцями я все чіткіше розумію, що не маю права зупинитись на досягнутому, я відповідально відношусь до того, що мене обрано депутатом міської ради саме від цього округу і обіцяю почути кожного з Вас, мої двері для Вас завжди відчинені, номер мого телефону не є для вас секретним тому для вирішення важливих питань не потрібно чекати днів прийому, в будь-який час я готовий до діалогу з Вами.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02