Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

Хмельницька міська рада оголошує конкурс на заміщення посади директора міського комунального підприємства – кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка
Четвер, 12 січня 2017, 15:49

Хмельницька міська рада оголошує конкурс на заміщення посади директора міського комунального підприємства – кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка

Загальні вимоги до кандидатів: повна вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними рисами, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження щодо кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому порядку, або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури.

Особи, які беруть участь у конкурсі, впродовж 30 днів від оголошення подають такі документи:

-          заяву  про  участь в  конкурсі  з  наданням  згоди  на  обробку  персональних даних 

   відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

-  автобіографію, що  містить  прізвище,  ім’я  та  по  батькові,  число,  місяць, рік  і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

-          копію документів, що посвідчує особу, копію документів про вищу освіту;

-          два рекомендаційні листи довільної форми;

-          мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Хмельницької міської ради у встановлений законом термін. Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їхню думку, підтверджують професійні чи моральні риси. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність інформації.

На засідання конкурсної комісії кандидатам необхідно підготувати публічну презентацію проекту програми розвитку міського комунального підприємства – кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка на один і п’ять років.

Дата початку приймання документів – 12 січня 2017 року.

Дата початку формування конкурсної комісії - 12 січня 2017 року.

Умови й терміни проведення конкурсу: за рішенням конкурсної комісії  до участі не допускаються особи, які не відповідають вимогам, зазначеним у Законі України «Про культуру». Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення терміну приймання документів.

Документи приймаються за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, кімн.109, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

Інформація про умови праці керівника та матеріально-технічна база міського комунального підприємства - кінотеатр ім. Т.Г.Шевченка.

Громадським організаціям відповідного функціонального спрямування до 23 січня 2017 року подати Хмельницькій міській раді лист-пропозицію, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

Згідно Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, затвердженого розпорядженням Хмельницького міського голови від 25.08.2016 року №225-р до листа додаються заява та анкета, завірені копії статуту громадської організації та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (для підтвердження відповідного функціонального спрямування). Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

Пропозиції будуть розглянуті до 25 січня 2017 року. Жеребкування буде проведено 27 січня 2017 року за адресою м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3. Відповідальна особа: Прокопенко Світлана Іванівна, телефон 65-77-69, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 

Останнє оновлення на Четвер, 12 січня 2017, 16:07
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02