Відбудеться засідання постійної комісії
Вівторок, 31 січня 2017, 17:28

2 лютого о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

ОРІЄНТОВНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

02 лютого 2017 року о 10.00 годині

Місце проведення: зелена зала

 

1. Про розгляд звернення управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста щодо резервування та заповідання в подальшому цінних природних комплексів.

Доповідає: Куцка Інна Василівна – заступник начальника управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста

 

2. Про розгляд звернення гр. Ніколайчук Н.М. з проханням не надавати дозволу на відведення та приватизацію земельної ділянки по прв.Кошарського,23/1 громадянам Томусяк М.М. та Томусяк Г.С. у зв’язку з самовільним захопленням земельної ділянки.

Запрошені: Ніколайчук Неоніла Максимівна

 

3. Про повторний розгляд звернення голови ГО «СОС» Давидюк Л.Є. щодо виділення земельної ділянки під будівництво притулку для бездомних тварин.

Запрошені: Давидюк Людмила Євгенівна – голова ГО «СОС»

 

4. Про розгляд звернення громадян Ледюк С.П., Поліщук Л.В., Мамай В.Г. щодо узаконення земельних ділянок для городництва, що знаходяться вздовж вул.Вінницька (від буд.№2/4 до буд. по прв.Підлісний,14) та якими громадяни користуються майже 30 років.

 

5. Про розгляд звернення скарги гр. Величка А.Ф. щодо розгляду питання необхідності будівництва дороги, яка поєднувала б роз’єднанні частини вулиці Нагірної.

Запрошені: Нестерук Анатолій Макарович – заступник міського голови

 

6. Про розгляд звернення гр. Гарбузюк О.В. щодо зміни конфігурації земельної ділянки площею 0,075 га по вул.Курчатова,2/2А без зміни загальної площі.

Запрошені: Гарбузюк Олена Володимирівна

 

7. Про розгляд звернення гр. Валуйських М.Є. щодо виділення земельної ділянки під особисте селянське господарство по вул.1-ій Луговій.

Запрошені: Валуйських Михайло Євгенович

 

8. Про розгляд звернення голови ЖБК «Проскурів-житлобуд» щодо звільнення від сплати пайового внеску в сумі 2 269 862 грн. у зв’язку з виникненням складної ситуації.

Запрошені: Мельник Ігор Михайлович – голова ЖБК «Проскурів-житлобуд»

 

9. Про розгляд звернення голови ОСББ «Затишок на Городній» щодо передачі їм в оренду земельної ділянки по вул.Городній,7/2 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Запрошені: Нарожний В.М. – голова ОСББ «Затишок на Городній»

 

10. Про повторний розгляд звернень від гр.Коцемира В.Ф. щодо зміни конфігурацій ряду земельних ділянок, розташованих по вул.Трудовій,1/1, та звернення в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Козачука О.І. щодо надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки площею 0,0600 га по вул.Трудовій,1/1б.

Запрошені: представник Коцемира В.Ф.

 

11. Про розгляд звернення мешканців будинку №52/1А по вул.Зарічанській щодо надання дозволу на встановлення декоративної огорожі зеленої зони від фасаду будинку до пішохідного тротуару.

Запрошені: Соблецька Ганна Віталіївна – представник мешканців будинку №52/1А по вул.Зарічанській

 

12. Про повторний розгляд звернення гр.Віннічук О.В. щодо внесення зміни до п.14 додатку 3 рішення 38-ї сесії міської ради від 08.09.2010р. №43, а саме: зменшення площі земельної ділянки з «0,1151 га» на площу «0,0300 га» для обслуговування приміщення прохідної по прв.Курчатова,5.

Доповідає: Худецький Віталій Володимирович – депутат міської ради

Запрошені: Вінничук Ольга Василівна

 

13. Про розгляд звернення гр. Хмелевської А.В. щодо поновлення договору оренди земельної ділянки та перенесення меж земельної ділянки по вул.Тернопільській,34/1В.

Запрошені: Хмелевський Олег Васильович

 

14. Про розгляд звернення гр. Галус О.О. щодо утримання в належному порядку земельної ділянки, яка межує з ділянкою по вул.Водопровідній,71, або передачі її в користування (обслуговування) заявника.

 

15. Про розгляд звернення гр. Парцирного В.І. щодо надання йому в оренду земельної ділянки площею 0,0286 га по вул.Липневій,11 для ведення городництва.

 

16. Про розгляд звернення гр.Попчука М.В. щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 109 кв.м по вул.Зарічанській,38, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що належить йому на праві власності.

Запрошені: Попчук Микола Віталійович

 

17. Про повторний розгляд звернення громадян Мага Т. І., Торчинського С. С., Швед З. Ф., Рага П. М., Підйом М. В. щодо надання  можливості приватизації земельних ділянок по прв. Верейського.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

Запрошені: Воронецький Словян Ількович – депутат міської ради

 

18. Про повторний розгляд звернення ПАТ «Хмельницький цукровий завод» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

Запрошені: представник ПАТ «Хмельницький цукровий завод»

 

19. Про повторний розгляд звернення депутата міської ради О.Яницького щодо передачі земельної ділянки площею 0,07 га по вул.Вишневій під город у власність гр.Гаєвської Ю.Г.

Запрошені: Яницький Олег Казимирович – депутат міської ради

 

20. Про повторний розгляд звернення директора ПП «СТАНДАРТ-ІНВЕСТ» Пісковецького Р.В. щодо не продовження договору оренди земельної ділянки малому приватному підприємству «Технологія» по вул.Тернопільській,10/2 та залишення частини земельної ділянки в комунальній власності міста для загального користування.

Запрошені: Пісковецький Р.В. - директор ПП «СТАНДАРТ-ІНВЕСТ»

представник МПП «Технологія»

 

21. Про розгляд звернення ФОП Червінської С.В. щодо виключення її з договору оренди землі по вул. Гагаріна,37, укладеного у 2008 році між Хмельницькою міською радою та ФОП Пивовар О.М., ФОП Дмитрук А.А. та ФОП Червінською С.В., у зв’язку з припиненням права власності на належну їй частку нежитлового приміщення.

 

22. Про розгляд звернення ПАТ «Хмельницькобленерго» з проханням не застосовувати при розрахунку орендної плати за земельні ділянки по вул.Храновського,11Б та вул.І.Франка,24/1Б коефіцієнту 12.

 

23. Про розгляд звернення гр.Сагалова К.Р. з проханням не застосовувати коефіцієнт 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул.Купріна,38.

 

24. Про розгляд звернення гр. Сварник А.В. з проханням не застосовувати коефіцієнт 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул.Красовського,6/3А.

 

25. Про розгляд звернення ДП «Оріт» з проханням не застосовувати коефіцієнт 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул.Кам’янецькій,122.

 

26. Про розгляд звернення ТОВ «Підприємство матеріально-технічного забезпечення «Агропромтехніка» щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації стосовно поділу земельної ділянки площею 2,46 га по вул.Ярослава Мудрого,4, що перебуває у нього в оренді,  на дві ділянки; діл.№1 площею 0,4964 га, яка буде передана у користування ТОВ «Підприємство матеріально-технічного забезпечення «Агропромтехніка», та діл. №2 площею 1,9646 га, яка буде передана у користування ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «АТМ» на підставі права власності на нерухомі об’єкти.

Запрошені: Савченко Оксана Володимирівна – представник ТОВ «ПМТЗ «Агропромтехніка» за довіреністю

 

27. Про розгляд звернення ТОВ «Лендбудгруп» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення земельної ділянки в межах категорії земель житлової та громадської забудови з «для будівництва та обслуговування закладів торгівлі (для обслуговування об’єктів торгівлі (магазин)» на «для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку» площею 0,1416 га по вул.Львівське шосе,6.

 

28. Про розгляд звернення учасника АТО Полюка Р.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1 га по вул.Стуса,45 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд без погодження меж суміжним землекористувачем Ковбасюком В.О.

 

29. Про розгляд звернення ТОВ ТПП «Універсал» щодо надання згоди на влаштування дощової каналізації для подальшого влаштування дорожнього покриття по прв.Купріна, а саме: частина дороги від території ТОВ «Добрий Господар ЛТД» (вул. Купріна,66/1В) до прв.Купріна,15 (база ТОВ ТПП «Універсал») в рахунок сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Запрошені: Бернацький Володимир Людвикович – представник ТОВ ТПП «Універсал»

 

30. Про розгляд звернення народного депутата України С.Мельника та членів Координаційної ради громадських організацій «Хмельницька спілка інвалідів війни та учасників АТО» щодо надання в постійне користування земельної ділянки площею 1,4330 га в м-ні Озерна між вулицями П.Мирного, Старокостянтинівське шосе та Озерна для будівництва багатоквартирного житлового будинку для забезпечення житлом учасників АТО.

 

31. Про розгляд звернення громадської організації «Спілка учасників АТО Хмельниччини» щодо надання дозволу на відведення земельної ділянки площею 14700 кв.м по вул.Озерній,11/1 в постійне користування громадської організації для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

 

32. Про розгляд звернення Матвієць В.О. щодо виділення позачергово земельної ділянки  під будівництво (вдова учасника АТО).

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

33. Про розгляд звернення Полончук В.А. щодо включення в пільгову чергу учасників АТО з моменту першого звернення, а саме від 12.06.2015 р.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

34. Про розгляд звернення Кошара В.В. щодо включення в пільгову чергу учасників АТО з моменту першого звернення, а саме від 10.08.2016 р.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

35. Про розгляд звернення Яценюка Б.В. щодо включення в пільгову чергу учасників АТО з моменту першого звернення, а саме від 11.07.2015 р.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

36. Про розгляд звернення директора ТОВ «Гранд-Палас» Савицької Т. А. щодо вирішення спірного питання.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

37. Про розгляд звернення Московчук Р.В. щодо надання дозволу на поновлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

38. Про розгляд звернення Боднарюка В.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

39. Про розгляд звернення Полуніна А.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

40. Про розгляд звернення Коновальчук А.Б. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Трудовій,70.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

41. Про розгляд звернення Настоятеля Української православної церкви Київського патріархату протоієрея Михаїла Наконечного щодо надання в постійне користування земельної ділянки під будівництво храму в районі вул. Кошарського.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

42. Про розгляд звернення директора ТОВ – фірма «Скорпіон ЛТД» щодо поновлення строку дії договору оренди землі.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

43. Про включення земельної ділянки площею 0,15 га по вул.Трудовій,9/2А в перелік земельних ділянок, право оренди на які встановлюється на земельних торгах.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

44. Про розгляд звернення Горпинича В. В. щодо припинення права оренди земельної ділянки по вул.Свободи,1-А.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

45. Про розгляд звернення голови громадської організації «Квітка Відродження» Лубка Л. І., щодо виділення земельної ділянки по вул.Чорновола,176 для будівництва житлового будинку.

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

46. Проект рішення «Про надання земельних ділянок у власність громадянам» (Атаман О.М.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

47. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Коломієць Г.С.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

48. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Атаманюк Р.Ф.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

49. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Дияк С.А.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

50. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Триндюк В.І.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

51. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесення змін» (Дрезналь О.П.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

52. Проект рішення «Про припинення права користування земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Дунець О.Б.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

53. Проект рішення «Про надання громадянці дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Халаменда В.В.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

54. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Уманець І.О.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

55. Проект рішення «Про надання земельних ділянок у власність громадянам» (Беднарська З.В.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

56. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін» (Борикіна І.М.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

57. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам (Гладун В.І.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

58. Проект рішення «Про надання земельних ділянок у власність громадянам (Каплун Н.В.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

59. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам та зміну її цільового призначення» (Шинкарук Т.М.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

60. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину та зміну її цільового призначення» (Саблук А.О.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

61. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Деріконь Т.Д.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

62. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та зміну їх цільового призначення» (Романюк В.І.)

Доповідає: Шостка Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

63. Про розгляд проекту рішення «Про внесення доповнення в рішення міської ради від 12.12.2012 №18 «Про затвердження комплексної схеми розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького» (ПМП «Нігва»)

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

64. Про розгляд звернення гр.Роштовського О.В. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – кіоску з вул.П.Мирного (біля буд. №31) на вул.П.Мирного (біля буд. №25) у зв’язку з будівництвом торгівельного центру по вул.П.Мирного,31/1.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

65. Про розгляд звернення гр. Богдан С.В. щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності – кіосків з перехрестя вул.П.Мирного – вул.Залізняка на вул.Львівське шосе (в р-ні з-ду «Катіон») у зв’язку з тим, що на даній території передбачено облаштування рекреаційної зони озера згідно схеми озеленення території міста.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

66. Про розгляд звернення ТОв «Агас» щодо надання дозволу на збереження тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул.Гастелло (біля буд. №6) – пункт прийому макулатури та склотари.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

67. Про розгляд звернення ТОВ «Комфортбудплюс» щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди павільйону з надання інформаційно-консультативних послуг з придбання нерухомості по вул.Кармелюка,8А,8Б, до здачі об’єкта в експлуатацію.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

68. Про розгляд звернення гр.Пирог Л.М. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності - кіоску з вул.Курчатова (біля буд. №4) на вул.Курчатова (біля буд.№1В) у зв’язку з відведенням ділянки для будівництва храму.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

69. Про розгляд звернення ПАТ «Домобудівний комбінат» щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди на власній земельній ділянці по вул. Курчатова,118.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

70. Про розгляд звернення гр.Кметь С.О. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – кіоску з вул.Кам’янецької (біля аптеки №1) на вул.Інститутську ( в р-ні тр.зуп. «Будинок побуту») або на вул. С.Бандери (в р-ні тр.зуп. «Електроніка») в зв’язку з відкриттям філії ЦНАПу.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

71. Про розгляд звернення обслуговуючого кооперативу «ЖБК «Золота мрія» щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди павільйону з продажу нерухомості по вул.П.Мирного,11 на період проведення будівництва та до здачі об’єкта в експлуатацію.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

72. Про повторний розгляд зверненням ФОП Вавринчука Е.В. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності - павільйону з надання послуг шиномонтажу з перехрестя вулиць Молодіжної – Тернопільської на Старокостянтинівське шосе в зв’язку з проведенням робіт з благоустрою території храму по вул.Тернопільській,24

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

73. Про розгляд звернення гр. Марцоня В.В. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності  - кіоску з вул.П.Мирного (біля магазину «Гранд») на вул.П.Мирнгого (біля буд.№32) з включенням в комплексну схему тимчасових споруд.

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02