Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

07. "Про внесення змін та доповнень до Статуту Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 та затвердження Статуту у новій редакції"
Вівторок, 14 лютого 2017, 10:45

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення одинадцятої сесії
№7 від 25.01.2017

 

 

Про внесення змін та доповнень до Статуту Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 та затвердження Статуту у новій редакції

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, з метою приведення у відповідність до Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року №993 «Про затвердження положення про дитячо-юнацьку спортивну школу», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2, затвердженого рішенням дев’ятої сесії Хмельницької міської ради від 26.10.2016 року №14, а саме:

1.1. розділ 6. «Фінансово-господарська діяльність, матеріально-технічна база» доповнити:

1.1.1. пунктом 6.9. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 використовуються виключно для фінансування видатків на її утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

1.1.2. пунктом 6.10. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

1.2. пункт 9.2. розділу 9. «Порядок ліквідації і реорганізації ДЮСШ №2» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 (у результаті її ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

2. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2, який доручити підписати директору Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 С.Солтик, згідно з додатком.

 

3. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник, управління молоді та спорту.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02