Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

02. "Про внесення змін та доповнень до Статутів закладів культури міста, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та затвердження Статутів у новій редакції"
Понеділок, 20 лютого 2017, 12:53

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення одинадцятої сесії
№2 від 25.01.2017

 

 

Про внесення змін та доповнень до Статутів закладів культури міста, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та затвердження Статутів у новій редакції

 

 

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету міської ради, з метою приведення у відповідність до Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», керуючись наказом Міністерства культури і мистецтв України від 06.08.2001 №523 «Про затвердження Положення про початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад (школу естетичного виховання)», Законом України «Про культуру», Законом України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», Законом України «Про музеї та музейну справу», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької дитячої музичної школи №1 імені Миколи Мозгового, затвердженого рішенням двадцять першої сесії міської ради від 12.12.2012 №7, а саме:

1.1. розділ 6. «Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

1.1.1. пунктом 6.15. наступного змісту: Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

1.1.2. пунктом 6.16. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

1.2. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції:

«У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

2. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької дитячої музичної школи №1 імені Миколи Мозгового, який доручити підписати директору Хмельницької дитячої музичної школи №1 імені Миколи Мозгового О.Боруці, згідно з додатком 1.

 

3. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької дитячої музичної школи №2 затвердженого рішенням дванадцятої сесії міської ради від 26.06.2007 №20:

3.1. розділ 6. «Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

3.1.1. пунктом 6.15. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

3.1.2. пунктом 6.16. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

3.2. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

4. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької дитячої музичної школи №2, який доручити підписати директору Хмельницької дитячої музичної школи №2 Г.Ладанській, згідно з додатком 2.

 

5. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької дитячої музичної школи №3 затвердженого рішенням дванадцятої сесії міської ради від 26.06.2007 №20:

5.1. розділ 6. «Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

5.1.1. пунктом 6.15. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

5.1.2. пунктом 6.16. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

5.2. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

6. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької дитячої музичної школи №3, який доручити підписати директору Хмельницької дитячої музичної школи №3 В.Богуцькому, згідно з додатком 3.

 

7. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької дитячої школи мистецтв, затвердженого рішенням дванадцятої сесії міської ради від 26.06.2007 №20, а саме:

7.1. розділ 6.«Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

7.1.1. пунктом 6.17. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

7.1.2. пунктом 6.18. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

7.2. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

8. Затвердити нову редакцію статуту Хмельницької дитячої школи мистецтв, який доручити підписати директору Хмельницької дитячої школи мистецтв А.Тарчевському, згідно з додатком 4.

 

9. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга», затвердженого рішенням п’ятнадцятої сесії міської ради від 27.12.2007 №6, а саме:

9.1. розділ 6. «Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

9.1.1. пунктом 6.15. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

9.1.2. пунктом 6.16. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

9.2. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

10. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга», який доручити підписати директору Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» О.Бондар, згідно з додатком 5.

 

11. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, затвердженого рішенням тридцять шостої сесії міської ради від 26.05.2010 №8, а саме:

11.1 розділ 6. «Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

11.1.1. пунктом 6.18. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

11.1.2. пунктом 6.19. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

11.2. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

11.3. пункт 8.2. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «Заклад вважається таким, що припинив свою діяльність з дня внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань запису про припинення діяльності».

11.4. пункти 8.З., 8.4., 8.5., 8.6., 8.7., 8.8., 8.9., 8.10., 8.11. розділу 8. «Припинення діяльності Закладу» виключити.

 

12. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, який доручити підписати директору Хмельницької школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Л.Нікітюк, згідно з додатком 6.

 

13. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької школи іконопису «Нікош», затвердженого рішенням п’ятнадцятої сесії міської ради від 27.12.2007 №5, а саме:

13.1. розділ 6.«Фінансово-господарська та матеріально-технічна база Закладу» доповнити:

13.1.1. пунктом 6.15. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Закладу використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

13.1.2. пунктом 6.16. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Закладу або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

13.1.3. пункт 9.1. розділу 9. «Припинення діяльності Закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Закладу (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

14. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької школи іконопису «Нікош», який доручити підписати директору Хмельницької школи іконопису «Нікош» М.Бенедищуку, згідно з додатком 7.

 

15. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи, затвердженого рішенням дванадцятої сесії міської ради від 26.06.2007 №20, а саме:

15.1. пункт 5.4. розділу 5. «Управління ЦБС» викласти в наступній редакції: «Директор ЦБС, який є одночасно директором Центральної бібліотеки, призначається на посаду шляхом укладання контракту на 5 років за результатом проведення конкурсу».

15.2. розділ 7. «Господарсько-фінансова діяльність ЦБС» доповнити:

15.2.1. пунктом 7.5. наступного змісту: «Доходи (прибутки) ЦБС використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

15.2.2. пунктом 7.6. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) ЦБС або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

15.3. пункт 9.1. розділу 9. «Припинення діяльності ЦБС» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності ЦБС (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

16. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи, який доручити підписати директору Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи Т.Козицькій, згідно з додатком 8.

 

17. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницького міського культурно-мистецького центру «Ветеран», затвердженого рішенням чотирнадцятої сесії міської ради від 07.11.2007 №8, а саме:

17.1. пункт 5.4. розділу 5. «Управління центром» викласти в наступній редакції: «Директор центру призначається на посаду шляхом укладання контракту на 5 років за результатом проведення конкурсу».

17.2. розділ 6. «Майно, фінансово-господарська та соціальна діяльність центру» доповнити:

17.2.1. пунктом 6.11. наступного змісту: «Доходи (прибутки) центру використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

17.2.2. пунктом 6.12. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) центру або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

17.3. пункт 8.1. розділу 8. «Припинення діяльності центру» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності центру (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

18. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького міського культурно-мистецького центру «Ветеран», який доручити підписати директору Хмельницького міського культурно-мистецького центру «Ветеран», згідно з додатком 9.

 

19. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницького академічного муніципального камерного хору, затвердженого рішенням дванадцять третьої сесії міської ради від 27.02.2013 №8, а саме:

19.1. розділ 6. «Фінансово-господарська діяльність Хору» доповнити:

19.1.1. пунктом 6.16. наступного змісту: «Доходи (прибутки) Хору використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

19.1.2 пунктом 6.17. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) Хору або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

19.2. пункт 7.1. розділу 7. «Управління Хором» викласти в наступній редакції:

«Очолює і здійснює керівництво Хором директор - художній керівник, який призначається на посаду шляхом укладання контракту на 5 років за результатом проведення конкурсу».

19.3. пункт 9.2. розділу 9. «Припинення діяльності Хору» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Хору (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

20. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького академічного муніципального камерного хору, який доручити підписати директору - художньому керівнику Хмельницького академічного муніципального камерного хору І.Цмуру, згідно з додатком 10.

 

21. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру, затвердженого рішенням двадцять першої сесії міської ради від 12.12.2012 №6, а саме:

21.1. розділ 6. «Фінансово-господарська діяльність» доповнити:

21.1.1. пунктом 6.12. наступного змісту: «Доходи (прибутки) оркестру використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

21.1.2. пунктом 6.13. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) оркестру або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

21.2. пункт 7.1. розділу 7. «Управління Оркестром» викласти в наступній редакції:

«Очолює і здійснює керівництво Оркестром директор - художній керівник, який призначається на посаду шляхом укладання контракту на 5 років за результатом проведення конкурсу».

21.3. пункт 9.1. розділу 9. «Припинення діяльності закладу» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності Оркестру (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

22. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру, який доручити підписати директору - художньому керівнику Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру Т.Безнюку, згідно з додатком 11.

 

23. Внести зміни та доповнення до Статуту музею історії міста Хмельницького, затвердженого рішенням дванадцятої сесії міської ради від 26.06.2007 №20, а саме:

23.1. пункт 5.4. розділу 5 «Управління музеєм» викласти у наступній редакції: «Директор музею призначається на посаду шляхом укладання контракту на 5 років за результатом проведення конкурсу».

23.2. розділ 7.«Господарська,фінансова, соціальна діяльність музею» доповнити:

23.2.1. пунктом 7.7. наступного змісту: «Доходи (прибутки) музею використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

23.2.2. пунктом 7.8. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) музею або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

23.3. пункт 9.1. розділу 9. «Припинення діяльності музею» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності музею (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

24. Затвердити нову редакцію Статуту музею історії міста Хмельницького, який доручити підписати директору музею історії міста Хмельницького Г.Барабаш, згідно з додатком 12.

 

25. Внести зміни та доповнення до Статуту Хмельницького музею-студії фотомистецтва, затвердженого рішенням двадцять сьомої сесії міської ради від 24.06.2009 №1, а саме:

25.1. пункт 5.3. розділу 5. «Управління Музеєм» викласти у наступній редакції: «Директор Музею призначається на посаду шляхом укладання контракту на 5 років за результатом проведення конкурсу».

25.2. розділ 7.«Господарська, фінансова, соціальна діяльність музею» доповнити:

25.2.1. пунктом 7.5. наступного змісту: «Доходи (прибутки) музею використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом»;

25.2.2. пунктом 7.6. наступного змісту: «Забороняється розподіл отриманих доходів (прибутків) музею або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб».

25.3. пункт 9.1. розділу 9. «Реорганізація і ліквідація музею» викласти в наступній редакції: «У разі припинення діяльності музею (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету».

 

26. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького музею-студії фотомистецтва, який доручити підписати директору Хмельницького музею-студії фотомистецтва К.Жданову, згідно з додатком 13.

 

27. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

 

28. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

Останнє оновлення на Понеділок, 20 лютого 2017, 13:13
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02