Developed by JoomVision.com
У Провідну неділю для зручності хмельничан буде продовжено транспортні маршрути
П'ятниця, 21 квітня 2017, 16:20

За дорученням міського голови Олександра Симчишина управлінням транспорту та зв’язку розроблено заходи з організації роботи міського пасажирського транспорту напередодні та у Поминальний день, 23 квітня. Для того, щоб мешканці міста змогли без проблем дістатися до кладовищ та відвідати могили рідних і близьких буде продовжено деякі транспортні маршрути та організовано рух додаткових одиниць транспорту.

З 18 до 22 квітня з 13.00 до 19.00 курсуватиме автобус середньої місткості сполученням «завод «Катіон» - Шаровечка».
23 квітня з 08.30 до 17.00 працюватимуть 9 автобусів підвищеної пасажиромісткості сполученням «завод «Катіон» - Шаровечка»;
Усім автобусним маршрутам, кінцева зупинка яких «завод «Катіон», продовжено рух до кладовища «Шаровечка».

З 12.30 до 17.00 буде працювати автобусний маршрут № 51 «завод «Катіон» - Ракове», на якому курсуватимуть 2 великогабаритні автобуси сполученням  «Шаровечка –Ракове»;

Додатково курсуватимуть 2 автобуси середньої місткості сполученням «Шаровечка – кладовище «Ракове» через Львівське шосе, вул. Толстого, вул. Чорновола, вул. Довженка, вул. Народної Волі.
До кладовища в мікрорайоні Ракове курсуватимуть також автобуси маршрутів № 32 «Ракове – Автостанція № 1» та № 52 «з-д «Катіон» - Ракове» та 2 автобуси середньої місткості сполученням «вул. Довженка — кладовище «Ракове».
Крім того, 23 квітня працюватимуть автобусні маршрути № 21 «завод «Катіон» - Автостанція  № 1» та № 22 «Озерна - завод «Катіон» з кількістю по чотири автомобілі на маршруті.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02