Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії

25 квітня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

25.04.2017 10.00

Місце проведення: зелена зала

 

1. Про повторний розгляд питання щодо надання дозволу Релігійній громаді Української автокефальної православної церкви, Великомучениці Варвари на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею 500 кв.м по вул. Трудовій, 11/2-Б під будівництво храму.

Запрошені: о.Валерій

 

2. Про повторний розгляд звернення колективного підприємства «Хмельницький комбінат будівельних матеріалів» щодо надання згоди на виготовлення проекту і влаштування дороги від вул. Кооперативної до прв. П’яскорського вздовж річки та північної сторони будинку по вул. Північній,115 за кошти КП «Хмельницький комбінат будівельних матеріалів», з подальшим зарахуванням витрат на вказані роботи в рахунок сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Запрошені: Семчишин Надія Василівна - представник КП «Хмельницький комбінат будівельних матеріалів»

 

3. Про повторний розгляд звернення ПП «Жилбуд» з проханням не застосовувати підвищений коефіцієнт при обрахунку розміру орендної плати за земельну ділянку площею 0,8500 га по прс. Миру,99/3-Б.

Запрошені: представник ПП «Жилбуд»

 

4. Про повторний розгляд звернення ПП «Руслан-Сервіс» щодо перенесення торгового ряду з вул. Львівське шосе,20/1 площею 462 кв м на вул. Курчатова (біля буд №2) площею 212 кв.м та на перехрестя вул. П.Мирного – Залізняка ( в р-ні буд. №4/2) площею 250 кв.м у зв’язку з будівництвом житлового будинку по вул. Львівське шосе,20/1.

Запрошені: представник ПП «Руслан-Сервіс»

 

5. Про розгляд звернення ДП «Оріт» з проханням під час розрахунку орендної плати за земельну ділянку площею 10072 кв.м по вул. Кам’янецькій,122 не застосовувати коефіцієнт кратності 12.

Запрошені: представник ДП «Оріт»

 

6. Про розгляд звернення ТОВ «Гілея» з проханням під час розрахунку орендної плати за земельну ділянку площею 0,2389 га по вул. Курчатова,14/3 не застосовувати коефіцієнт кратності 12.

Запрошені: Ядуха В.Й.

 

7. Про розгляд звернення ПП «Буд Кепітал Менеджмент» щодо можливості розміщення тимчасової споруди для надання послуг з продажу нерухомості на земельній ділянці по вул. Кам’янецькій,2 до здачі об’єкта будівництва в експлуатацію.

Запрошені: представник ПП «Буд Кепітал Менеджмент»

 

8. Про розгляд звернення Червонюка О.К. щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 1783 кв.м по вул. Курчатова,6 під нежитлове приміщення (перехід між їдальнею та корпусом №23) з метою викупу.

Запрошені: Якимчук О.В. - представник Червонюка О.К.

 

9. Про повторний розгляд звернення гр. Валуйських М.Є. щодо виділення земельної ділянки під особисте селянське господарство по вул.1-ій Луговій.

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

10. Про повторний розгляд звернення гр. Борейка А.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва в садово-городньому кооперативі «Нива»

Доповідає: Пилипчук Захар Олександрович – в.о. начальника управління архітектури та містобудування

 

11. Про повторний розгляд звернення гр. Марчука О.Д. щодо заміни земельної ділянки по вул. Зарічанській, 15/1 на рівноцінну.

Доповідає: Чорнієвич Олександр Богданович – директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів

 

12. Про повторний розгляд звернення гр. Заславської Л.О. щодо продажу земельної ділянки загальною площею 286 кв.м, в т.ч. діл.№1 – площею 204 кв.м, діл.№2 – площею 82 кв.м, по вул. Трудовій,11/3, на якій розташовано об’єкт нерухомості – недобудована майстерня по ремонту автомобілів, що перебуває у її власності.

 

13. Про повторний розгляд звернень учасників АТО та учасників бойових дій Марущака В.В.,Слободяна В.В., Блізніченка С.В. Козака В.М., Керницького П.Р., Яреська П.І. та громадян Соленцової Г.М., Кабальської Л.А. щодо виділення їм земельних ділянок по прс. Миру,102/7 під будівництво індивідуальних гаражів.

 

14. Про повторний розгляд звернення громадян Нікіфорова М.А. та Нікіфорової Н.М. щодо винесення на розгляд сесії міської ради матеріалів щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд площею 268 кв.м по вул. Плоскій,13 без співвласника житлового будинку гр. Федікової Г.О.

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

15. Про розгляд звернення гр. Петришина І.В. щодо приватизації земельної ділянки площею 0,07 га, яка розташована по вул. Зеньковського.

Доповідає Діденко Віталій Васильович – депутат міської ради

 

16. Про розгляд звернення гр. Шелеста Ю.Ю. щодо приватизації земельної ділянки площею 0,07 га, яка розташована по вул. Зеньковського.

Доповідає Діденко Віталій Васильович – депутат міської ради

 

17. Про розгляд звернення гр. Чикиди Ю.І. щодо можливості присвоєння адреси земельній ділянці площею 1000 кв.м по прв. Місячному.

 

18. Про повторний розгляд звернення ПАТ «Завод «Нева» щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно зміни конфігурації земельної ділянки загальною площею 3,1265 га по вул. Курчатова,6.

 

19. Про повторний розгляд звернення гр. Гарбузюк О.В. щодо зміни конфігурації земельної ділянки площею 0,075 га по вул.Курчатова,2/2А без зміни загальної площі.

 

20. Про розгляд звернення гр. Сліпчука Л.В. з проханням не надавати гр. Главацькому М.М. дозволу на відведення земельної ділянки у власність або оренду по вул. Садибній для городництва.

 

21. Про розгляд звернення гр. Дрозда І.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою та надання у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по прс. Миру,40/2а бокс 1 площею 25 кв.м.

 

22. Про розгляд звернення ТОВ «Дювельсдорф Україна» щодо продажу земельної ділянки площею 4170 кв.м по вул. Курчатова,8/4-Е.

 

23. Про розгляд звернення гр. Романюка В.В. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,1200 га по вул. Ювілейній,71/2, право оренди якої було отримано на аукціоні для будівництва об’єкту комерційного призначення, під будівництво індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.

 

24. Про розгляд звернення ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» з проханням під час розрахунку орендної плати за земельну ділянку площею 3027 кв.м по вул. Курчатова,118 не застосовувати коефіцієнт кратності 12.

 

25. Про розгляд звернення ПМП «Катрин» щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання попередньої згоди на прийняття у комунальну власність міста зливового колектора діаметром 1000 мм для відведення дощових вод від перехрестя вулиць Зарічанської-Свободи в існуючий водовідвідний канал (відповідно до технічних умов) з зарахуванням вартості його будівництва в рахунок сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста по будівництву житлових будинків по вул. Свободи,16/1,16/1А.

 

26. Про розгляд звернення релігійної громади (парафії) Пресвятої Тройці Української Греко-Католицької Церкви щодо звільнення від сплати коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста по будівництву буднику священика, розміщеного на земельній ділянці, яка відведена під будівництво Храму Пресвятої Тройці та будинку єпархіального управління по вул. Раскової,1А

 

27. Про розгляд звернення ТОВ «Житлоплюс» щодо внесення змін до договору №63 від 08.04.2016 про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста про відстрочення сплати пайової участі до 01.01.2018.

 

28. Про розгляд звернення ФОП Мацуци Е.М. щодо перенесення тимчасових споруд площею 27 кв.м та 28 кв.м з вул. Хотовицького (біля буд.№11) в інше місце, а саме: біля буд. №28/3 на розі вул. Панаса Мирного та прв. Панаса Мирного у зв’язку зі скаргами мешканців будинку по вул. Хотовицького,11.

 

29. Про розгляд звернення Коновальчук А.Б. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Трудовій, 70 та Мельника П.С. щодо виставлення на аукціон земельної ділянки по вул.Трудовій,70.

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

30. Про розгляд звернення Грігель М.П. щодо не продовження договору оренди земельної ділянки.

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

31. Про розгляд звернення голови ЖБК «Парковий Бульвар-1» Коломієць М. М. щодо надання згоди на укладання договору суборенди.

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

32. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії по земельним спорам» (Малинецький В.П.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

33. Проект рішення «Про надання земельних ділянок у власність громадянам» (Величко С.Є.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

34. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Манзюк Л.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

35. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Андреєва І.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

36. Проект рішення «Про поновлення договору оренди земельної  ділянки шляхом укладання додаткової угоди» (ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

37. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (Волов О.В)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

38. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою та надання згоди на відновлення меж земельних ділянок юридичній особі» (ТОВ «М’ясний двір Поділля»

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

39. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок юридичним особам» (НВК №10)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

40. Проект рішення «Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення»

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

41. Проект рішення «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок та припинення права користування земельною ділянкою шляхом розірвання договору оренди землі за згодою сторін» (ТОВ «Хмельницьккразсервіс»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

42. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки» (ТОВ «Гілея»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

43. Повторний розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою шляхом розірвання договору оренди землі за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду юридичній особі» (ТДВ «Хмельницьке головне підприємство по племінній справі в тваринництві»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02