Developed by JoomVision.com
Оголошення про конкурс на заміщення посади директора комунальної установи Хмельницької міської ради «Агенція розвитку міста»

Відповідно до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора  комунальної установи Хмельницької міської ради «Агенція розвитку міста».

Вимоги до претендентів: повна вища освіта в галузі економіки, міжнародних відносин або у галузі державного управління, досвід роботи на керівних посадах не менше трьох років, вільне володіння державною та англійською мовами, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обов’язковими є знання чинного законодавства України у сферах регіонального розвитку та трудового законодавства, вміння формувати та організовувати роботу проектних команд, досвід роботи з органами державної влади і місцевого самоврядування, взаємодії з міжнародними установами, організації, підготовки та проведення масових заходів (семінари, конференції, форуми), володіння етикою та методами ділового спілкування та ведення переговорів з державними, національними та міжнародними установами, досвід використання сучасних технологій та інструментів для управлінської діяльності.

Особисті якості: стратегічне мислення, високі комунікативні та аналітичні навички, лідерські якості, відповідальність, здатність швидко приймати рішення.

Не може бути призначена на посаду директора установи особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою або членом сім’ї керівників виконавчих органів ради, які здійснюють галузеве управління установою.

Для участі у конкурсі необхіно подати до відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування Хмельницької міської ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- особовий листок з обліку кадрів з 2 фотокартками 3x4 см та автобіографією;

- письмову згоду на обробку персональних даних;

- програму розвитку закладу терміном на 1(один) рік; 

- два рекомендаційні листи довільної форми;

  - мотиваційний лист довільної форми.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, представляють оригінали та подають до відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування Хмельницької міської ради копії:

- документів про вищу освіту (наукові ступені та інші відзнаки);

- паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків;

- трудової книжки.

Претенденти можуть надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої ними інформації.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації даного оголошення за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 109.

Додаткова   інформація   надається   начальником управління економіки Хмельницької міської ради Новодон Оксаною Юріївною, тел. (0382) 76-20-29, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

(оголошення опубліковане в газеті міської ради “Проскурів” №16 від

27 квітня 2017 року)

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02