"Я особисто просив керівника, щоб ключі отримали саме рядові працівники, а не хтось з адміністративного та керівного складу", – О. Симчишин
П'ятниця, 12 травня 2017, 16:31

 

17 сімей отримали ключі від квартир. Щасливими новоселами стали працівники КП "Електротранс". Із них п'ятнадцятеро працюють на підприємстві водіями тролейбусів, в тому числі й дві жінки. І хоч вручали ордери на поселення під дрібним дощем, міський голова Олександр Симчишин впевнений, погода  це єдине, що може зіпсувати настрій у такий прекрасний день.

alt

alt

"Вперше за багато років працівники комунального підприємства отримують житло. І це дуже приємні емоції. Я особисто просив керівника, щоб ключі отримали саме рядові працівники, а не хтось з адміністративного та керівного складу, адже саме такі люди віддали роки обслуговуванню людей і найбільше заслужили повагу,  наголосив Олександр Сергійович.  Всі ми хочемо якісних послуг. Але для того, щоб працівник міг виконувати роботу добре, в нього не повинно бути побутових проблем. Над цим і працюємо".

alt

alt

Очільник міста зізнається  сподівається, що забезпечення житлом водіїв тролейбусів приверне увагу молоді до цієї професії: "Нова маршрутна мережа, що має вступити в дію з 2018 року, передбачає більше 20 додаткових тролейбусів на дорогах міста. На них повинно працювати кілька десятків водіїв. Де ми їх візьмемо? Адже молодь неохоче сідає за кермо "рогатого". А шанс отримати квартиру від підприємства, погодьтеся, мотивує".  Влада міста та керівництво підприємства обіцяє на досягнутому не зупинятися і планує за півтора-два роки забезпечити житлом ще кілька десятків працівників "Електротрансу".

alt

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02