“Альборадо” відзначив своє 20-річчя
Субота, 13 травня 2017, 12:38

20-літній ювілей відзначив Народний художній колектив ансамбль стилізованого бального танцю “Альборадо” Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. З нагоди цієї події у вщерть заповненому залі обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького відбувся святковий коцерт, на який керівники цього народного художнього колективу Наталія та Олександр Мильнікови запросили усіх поціновувачів мистецтва танцю, батьків дітей. Від міської влади учасників та керівників ансамблю привітала заступник міського голови Галина Мельник. З найкращими побажаннями вона вручила колективу ансамблю Почесну грамоту та подарунок – музичний центр.

alt

«Сьогодні під час концерту я побачила справжню дитячу танцювальну республіку під назвою «Альборадо». Я рада за вас, діти, що ви маєте таких гарних керівників та батьків, які вам зі смаком вибрали одне з найкращих мистецтв – мистецтво танцю. Бажаю вам досягти найвищих вершин цього мистецтва», - зазначила заступник міського голови Галина Мельник. Під час святкового дійства колектив ансамблю також отримав вітання і подарунки від міських департаменту освіти та науки, управління культури і туризму, Палацу творчості дітей та юнацтва, численних друзів і колег, зокрема з Івано-Франківська, Одеси та інших міст.
alt
Ансамбль “Альборадо” відомий хмельничанам своєю участю у загальноміських заходах. Виступи колективу із задоволенням дивляться не лише в Україні. Юним танцівникам аплодували в Естонії, Литві, Казахстані, Греції, Польщі, Сербії, Франції та інших країнах світу.
Численні гості стали свідками чарівного хореографічного дійства. Вихованці “Альборадо” продемонстрували високий ступінь танцювальної майстерності, техніку виконання, створивши глядачеві справжнє свято танцю, краси і грації.
У святковому концерті взяли участь понад 300 юнаків і дівчат. Не обійшлося також без виступу колективу мажореток “Альфа” муніципального духового оркестру (керівник – Олександр Мильніков), який був створений та починав свою діяльність на основі ансамблю “Альборадо”.
alt
 
alt
 
Не менш цікавим і зворушливим був виступ випускників ансамблю, багато з яких пов’язали своє життя з мистецтвом і продовжують навчатися на хореографічних відділеннях вишів, або ж працюють у хореографічних колективах у різних куточках нашої країни та зарубіжжя. У знак шани і подяки наставникам, які прищепили їм любов до танцю, уже дорослі хлопці і дівчата разом з Наталією та Олександром Мильніковими затанцювали вальс.
Кожен із хореографічних номерів на святі мистецтва глядачі зустрічали тривалими та бурхливими оплесками.
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02