Developed by JoomVision.com
«Герої не вмирають!»
Понеділок, 22 травня 2017, 16:21

23 травня о 19.00 на великій сцені біля кінотеатру імені Т. Шевченка управлінням культури і туризму буде організовано патріотично-мистецьку акцію, приурочену Дню Героїв. Участь у мистецькій програмі  братимуть творчі колективи міста, бард Ігор Білий, а також гурт «ТІНЬ СОНЦЯ».

Захід відбудеться за підтримки Хмельницької міської ради.

Цього дня також громадські організації міста проведуть марш до Дня Героїв. Захід розпочнеться о 18.00 на майдані Незалежності та проходитиме за маршрутом: вул. Гагаріна, вул. Кам’янецька, вул. Подільська, вул. Соборна, вул. Проскурівська, майданчик перед кінотеатром імені Т. Шевченка. 
День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Відзначення Дня Героїв – це свідчення твердої волі українського народу йти накресленим Героями шляхом боротьби до найвищої мети – Незалежності, розквіту і слави Української Самостійної Соборної Держави.
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02