У кінотеатрі ім. Т. Шевченка відбулася прем'єра фільму "У світлі воскреслої правди"
Середа, 24 травня 2017, 11:26

 

23 травня в Україні відзначають День Героїв. У цей день згадують усіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу нашої країни. Цей день покликаний відродити героїчний дух минулих поколінь за допомогою яскравих прикладів лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН та воїнів АТО.

alt

 
Відтак Хмельницький обласний благодійний фонд "Карітас" до 15-річчя діяльності за підтримки Хмельницької міської ради презентував проект "У світлі воскреслої правди". Робота над проектом спрямована на збирання та збереження спогадів жертв репресій, пошук матеріальних свідчень злочинних діянь радянської репресивної машини, знайомство з долею громадян Хмельниччини, що зазнали політичних репресій з боку радянської влади. Проект покликаний також зацікавити молодь вивчати живу історію власної громади.
Вчора в кінотеатрі ім. Т. Шевченка відбулася прем'єра фільму про долю та життя Зіновія Андрійовича Комарницького, політв'язня, безпосереднього свідка тих страшних подій. Фільм знято волонтерами ДНЗ "ВПУ№11 міста Хмельницького".
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02