У планах міської влади за 2-3 роки здати в експлуатацію НВК на Озерній
Середа, 24 травня 2017, 16:54

 

У мікрорайоні Озерна за адресою: вул. Залізняка, 32, триває будівництво нового навчально-виховного комплексу, що передбачає дитячий садок на 215 місць і школу на 480 учнів. Вартуватиме такий заклад близько 100 мільйонів гривень. У міській раді сподіваються на допомогу з держбюджету, але вже у 2016 році виділили на його зведення майже 4 млн гривень, ще 25 мільйонів з казни міста будівельники планують освоїти у 2017 році. Міський голова вірить – будівництво завершать за 2-3 роки. "Такого закладу в нашому місті ще немає, – каже Олександр Симчишин. – Впевнений, що по всій країні їх нарахується всього кілька. Ми будуємо НВК за всіма нормами та вимогами, передбачаємо величезні спортивні та ігрові майданчики, просторі та сучасні класи та групи. Так, наприклад, для кожної групи в садочку передбачається і роздягальня, і спальня, і ігрова кімната, крім цього – роздаточна, роздільний санвузол з душем. Садочок матиме свій спортивний зал".
 
alt
alt
alt
Темпи робіт вражають: наразі у приміщенні майбутнього дитсадка уже склять вікна, працюють над електрикою, виконують внутрішні роботи. "Коробку" підрядники обіцяють завершити до морозів, а взимку виконувати монтаж опалення та інші внутрішні роботи. З липня підрядники активно візьмуться за зведення приміщення школи: поставити за мету до кінця року звести 2-3 поверхи будівлі.
Начальник управління капітального будівництва Тетяна Поліщук зазначила, що лобіюють, аби на будівництво виділили кошти ще й з державного бюджету. «З метою прискорення будівництва ми готуємо звернення до Верховної Ради про виділення коштів на будівництво цього об’єкту. Спілкуємося з народними депутатами – словом, робимо усе можливе, щоб якомога швидше навчально-виховний комплекс запрацював».  
Тож за планами влади, садочок відчинить двері для дошкільнят у 2018 році, молодша школа – у 2019-му.
alt
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02