Хмельницький відзначив День захисту дітей парадом близнят і фестивалем мистецтв «Таланти України»
Четвер, 01 червня 2017, 17:42

Уже традиційно наше місто святкує його яскраво та творчо. Цьогоріч вкотре на центральній вулиці Хмельницького відбувся парад близнят! Нагадаємо - рік тому ми навіть встановили рекорд України з кількості близнят на параді.

alt

 
Цьогоріч до близнят парадом доєдналися творчі колективи міста. А на сцені біля кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка відбувся всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль мистецтв "Таланти України". Обдаровані дітки радували слухачів чудовим співом, танцями та іншими мистецькими номерами.
alt
"Наше місто щоразу стає багатшим на фестивалі, - каже міський голова Олександр Симчишин, - впевнений, цей також стане яскравим моментом культурного життя Хмельницького!"
У всеукраїнському дитячо-молодіжному фестивалі мистецтв взяли участь дитячі хореографічні колективи з міст Кропивницького, Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Полонного, Понінки, Нетішина та Білогір’я. Загалом близько 400 учасників.
Для всіх дітей, хто вирішив провести цей сонячний день в центрі міста, працювали цікаві майстер-класи. Було тепло, сонячно та цікаво! Саме так, як любить малеча!
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02