Developed by JoomVision.com
 

Хмельницький міський центр зайнятості

29000
м. Хмельницький,
вул. Пилипчука, 17/1

Електронна пошта: khmgd@kmocz.gov.ua

 

Режим роботи

 

понеділок – четвер
8.00 – 17.15
п’ятниця
8.00 – 16.00
субота, неділя
вихідний

 

  

 

Директор
Мехеда Тетяна Романівна
79 58 53
Заступник директора
Білик Інна Гаврилівна
79 56 29

 

 

 

Відділ організації працевлаштування населення
79 54 23
Відділ активної підтримки безробітних
79 58 72
Відділ взаємодії з роботодавцями
79 54 28
Відділ бухгалтерського обліку
79 58 25

 

 

 

 

 

 

 

 

Оголошення про конкурс на заміщення посади директора Хмельницького музею-студії фотомистецтва

Хмельницька міська рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

Загальні вимоги до кандидатів: повна вища освіта гуманітарного або інженерно-технічного спрямування, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними рисами, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження щодо кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому порядку, або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури.

Особи, які беруть участь у конкурсі, впродовж 30 днів від дня оголошення конкурсу подають такі документи:

-          заяву  про  участь в  конкурсі  з  наданням  згоди  на  обробку  персональних даних 

   відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

-  автобіографію, що  містить  прізвище,  ім’я  та  по  батькові,  число,  місяць, рік  і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

-          копію документів, що посвідчує особу, копію документів про вищу освіту;

-          два рекомендаційні листи довільної форми;

-          мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Хмельницької міської ради у встановлений законом термін. Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їхню думку, підтверджують професійні чи моральні риси. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність інформації.

На засідання конкурсної комісії кандидатам необхідно підготувати публічну презентацію проекту програми розвитку Хмельницького музею-студії фотомистецтва на один і п’ять років.

Дата початку приймання документів – 29 червня 2017 року.

Дата початку формування конкурсної комісії - 29 червня 2017 року.

Умови й терміни проведення конкурсу: за рішенням конкурсної комісії  до участі не допускаються особи, які не відповідають вимогам, зазначеним у Законі України «Про культуру». Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення терміну приймання документів.

Документи приймаються за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, кімн.109, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

Зразок заяви кандидата про участь.

Згода на обробку персональних даних.

Інформація про умови праці керівника, відомості про матеріально-технічну базу та фінансову звітність закладу за попередній бюджетний період.

Громадським організаціям відповідного функціонального спрямування до 10 липня 2017 року подати Хмельницькій міській раді лист-пропозицію, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

Згідно Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, затвердженого розпорядженням Хмельницького міського голови від 25.08.2016 року №225-р, до листа додаються заява та анкета, завірені копії статуту громадської організації та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (для підтвердження відповідного функціонального спрямування). Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

Пропозиції будуть розглянуті до 12 липня 2017 року. Жеребкування буде проведено 14 липня 2017 року за адресою м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3. Відповідальна особа: Баськова Аліна Олександрівна, телефон 65-77-69, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02