Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

Відбудеться засідання постійної комісії
Вівторок, 25 липня 2017, 10:59

26 липня о 11.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про повторний розгляд звернення Кохаєвої Н. В. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0300 га по вул. Пасічній,26 для ведення особистого селянського господарства з метою надання її у власність та звернення Кохаєвої Н. В. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0500 га по вул. Пасічній для городництва з метою передачі її в оренду.

Запрошені: Кохаєва Надія Володимирівна

 

2. Про повторний розгляд звернення Гонтара П.Л. щодо внесення змін до рішення 24-ої сесії Хмельницької міської ради від 24.04.2013 р. № 52, змінивши вираз «для обслуговування підвищеної колії для вигрузки інертних грузів довжиною 120 м, приміщення автогаража - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення площею 0,6600 га по вул. Курчатова,119/1Б» на слова «під будівництво нежитлового приміщення автогаража - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення площею 0,0860 га по вул. Курчатова,119/1Б».

Запрошені: Гонтар Петро Леонідович

 

3. Про розгляд звернення громадян Лисого А.Н., Ніколайчука А.Г. та Гарапенчука П.П. щодо приватизації земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: м. Хмельницький, громадська організація «Об’єднання автолюбителів «Раково-1», блок №8 бокс №23 (Гарпенчук П.П.), бокс №28 (Ніколайчук А.Г.), бокс № 29 (Лисий А.Н.)

Запрошені: представник громадян Лисого А.Н., Ніколайчука А.Г. та Гарапенчука П.П.

 

4. Про розгляд звернення громадян Рожика Л.М. та Лаби В.В. щодо приватизації земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській,9/2 та 9/3.

Запрошені: Рожик Леонід Миколайович, Лаба Віктор Васильович

 

5. Про повторний розгляд звернення ПВКП «Гранд-К» щодо надання дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки без погодження суміжного користувача по вул.Шевченка,41.

Запрошені: Волчелюк Петро Якович - директор ПВКП «Гранд-К»,

представник КП «Хмельницький завод оцинкованого посуду»

 

6. Про розгляд звернення директора Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 Солтика С.О. щодо можливості надання в сервітут частини земельної ділянки по вул. Кармелюка,8/1А площею 0,0298 га, що перебуває в постійному користуванні Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2, гаражному кооперативу «Озерний-6».

Запрошені: директор Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 Солтик Сергій Олександрович

 

7. Про розгляд звернення Осіпенко О.А. щодо припинення права оренди земельною ділянкою площею 0,0120 га по вул. Курчатова,10/2 для обслуговування приміщення майстерні транспортного цеху в зв’язку з невикористанням даної ділянки в повному обсязі та передати в оренду земельну ділянку площею 0,0096 га.

Запрошені: Осіпенко Олена Андріївна

 

8. Про розгляд звернення Ковальської І.М. щодо збільшення площі тимчасової споруди до 27 кв.м, що розміщена на власній земельній ділянці по вул. Н.Береговій,35 у зв’язку з потребою збільшення робочих місць (майстрів по ремонту взуття).

Запрошені: Ковальський Ігор Миколайович

 

9. Про повторний розгляд звернення Заславської Л.О. щодо продажу земельної ділянки по вул. Трудовій,11/3 загальною площею 286 кв.м.

Запрошені: Заславська Лідія Олександрівна

 

10. Про розгляд звернення Пірог Н.І. щодо надання дозволу на доприватизацію стежки до земельної ділянки по вул. Північній,21.

Запрошені: Пірог Ніна Іванівна

 

11. Про повторний розгляд звернення гр. Жука С.В. щодо внесення змін в рішення 28 сесії міської ради від 23.09.2009р. №41, а саме: доповнити цільове призначення земельної ділянки по вул. Озерній, 9/2 під будівництво автомийки, кафе словами «та автомобільного газозаправного пункту».

 

12. Про повторний розгляд звернення учасника АТО Керницького П.Р. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру,102/7, бокс 22 для будівництва індивідуального гаража.

 

13. Про повторний розгляд звернення учасника бойових дій Блізніченка С.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру,102/7, бокс 20 для будівництва індивідуального гаража.

 

14. Про повторний розгляд звернення учасника бойових дій Козака В.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру,102/7, бокс 19 для будівництва індивідуального гаража.

 

15. Про розгляд звернення Хмельницького КРБП «Базис» щодо надання дозволу на зміну конфігурації меж земельної ділянки площею 0,1687 га по вул. Подільській,10/4, земельної ділянки площею 0,3834 га по вул. Подільській,10/3, земельної ділянки площею 0,3653 га по вул. Подільській,10/5, які перебувають у нього в постійному користуванні.

 

16. Про повторний розгляд звернення громадян Радченко Л.А. та Іваниці Л.П. щодо затвердження плану благоустрою території, яка розташована поряд з ділянкою по вул. Городній,1/2, укладення відповідних договорів з управлінням житлово-комунального господарства та прийняття на баланс міста усіх поліпшень.

 

17. Про повторний розгляд звернення директора ПВКП «Галс» щодо надання дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6545 га (в т.ч. діл.№1 – площею 0,2145 га, діл.№2 – площею 0,1413 га, діл.№3 – площею 0,0447 га, діл.№4 – площею 0,2540 га) по вул. Трудовій,5/6, що перебуває в постійному користуванні на підставі державного акту на право постійного користування землею від 23.10.2001р. під зимівник для бджіл та насосної водозабору дощових вод.

 

18. Про розгляд звернення директора ПРБП «Комунбуд» Рауша В.М. щодо зміни конфігурації земельної ділянки без зміни площі по вул. Проскурівського підпілля,110.

 

19. Про розгляд звернення Сівуліцької Т.Д. щодо вирішення питання вільного доступу до ділянки площею 0,0837 га по вул. Бузкова,8 для зміни її цільового призначення з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд».

 

20. Про розгляд звернення Весельського В.А. щодо приватизації земельної ділянки по вул. Щедріна,18 в тій конфігурації, яка склалась на сьогоднішній день.

 

21. Про розгляд звернення Ковальської Л.С. щодо надання в оренду (продовження договору оренди землі) по вул. Шевченка,89.

 

22. Про розгляд звернення ПП «Алмаз-Плюс» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 230 кв.м по вул. Красовського,6 для обслуговування монорельсового портального крану та асфальтощебеневу площадку та надання її в оренду.

 

23. Про розгляд звернення командира військової частини А0553 щодо надання земельної ділянки орієнтовною площею 2 га в постійне користування для будівництва багатоквартирного житлового будинку для забезпечення житлом військовослужбовців військової частини А0553, які брали участь в антитерористичній операції.

 

24. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Приватна справа» щодо зарахування вартості виконаних робіт по благоустрою території поза межами земельної ділянки, виділеної під будівництво ринку змішаної торгівлі по прс. Миру,69, та зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури на суму їх кошторисної вартості.

 

25. Про повторний розгляд звернення ФОП Рудого В.О. щодо перенесення торгового павільйону площею 30 кв.м з вул. Проскурівської біля буд. №4/3 ТРЦ «Дитячий світ» на зупинку Проспект Миру (напрямок руху в місто) або на зупинку Університет (напрямок рузу з міста) та включити його в комплексну схему.

 

26. Про розгляд звернення ФОП Демури Л.М. щодо надання дозволу на збільшення площі тимчасової споруди по вул. Вінницькій (в р-ні автостанції №1) на 2 кв.м для облаштування туалету для працівників і відвідувачів.

 

27. Про розгляд звернення ФОП Демури Л.М. щодо надання дозволу на поновлення діяльності літнього майданчика, який розташований біля кіоску по вул. Вінницькій (в р-ні автостанції №1).

 

28. Про розгляд звернення Московчук Р.В. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0800 га в садівничому товаристві «Мрія».

 

29. Про розгляд звернення ректора Національної академії державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького щодо виділення земельної ділянки в межах міста Хмельницького площею 0,3-0.5 га для будівництва та забезпечення житлом учасників АТО, поранених, а також з метою відселення офіцерів-прикордонників, що вислужили встановленні терміни та займають службове житло в лінійних підрозділах охорони державного кордону.

 

30. Про розгляд звернення Гуменного Б.Б. щодо внесення змін в графу 4 п.3 рішення 15 сесії міської ради від 31.05.2017 №51, змінивши вираз з «для обслуговування нежитлових приміщень» на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом» та внесення змін в графу 5 п.3 рішення 15 сесії міської ради від 31.05.2017 №51, змінивши вираз з «03.15-для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «02.03 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» та внесення відповідних змін у договір оренди.

 

31. Про розгляд звернення товариства індивідуальних забудовників «Співвласники цілісного майнового комплексу» по прс. Миру,101/3 щодо ненадання дозволів та погоджень на відведення земельних ділянок та будівництва багатоповерхових будинків по прс. Миру поруч з масивом індивідуальної забудови по прс. Миру,101/3 та вулиць Сільськогосподарської, селекційної, Острозького, Федорова.

 

32.  Про розгляд звернення громадян Сенкевич Н.С., Кухала О.В. та 3 рішення 15 сесії міської ради від 31.05.2017 №51, змінивши вираз з Мельникова А.І. щодо надання дозволу на зрізання дерева з метою влаштування під’їзду до земельної ділянки по вул. Вітанова,9.

 

33. Звернення Аксаметовської О. В. щодо вирішення земельного питання.

 

34. Звернення громадян Васільєвої І. П. та Бурмій Л. П. та звернення депутата Хмельницької міської ради Палія Д. В. щодо приватизації земельних  ділянок по   прв. Городньому, 10, 10-А.

 

35. Звернення громадян Дмитрук Г. М., Червінської С. В. та Пивовар О. М.  щодо припинення дії договору оренди землі за № 040874200212 від 03.12.2008 року.

 

36. Звернення Загородного Ю. М. щодо надання позачергово земельної ділянки (учасник бойових дій, інвалід війни 1 групи).

 

37. Звернення голови комітету самоорганізації населення мікрорайону Лезнево  Манзюка С. М. щодо виділення земельної ділянки для облаштування спортивного майданчику.

 

38. Звернення Мевши В. В. стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га по вул. Старосадовій для городництва та надати її в оренду.

 

39. Звернення Михалюка П. В. щодо не винесення на розгляд сесії міської ради проект землеустрою стосовно виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража.

 

40. Звернення Руденкової З. А. щодо надання дозволу на завершення приватизації земельної ділянки по вул. Дачній, 77.

 

41. Звернення Феринської Л. Д. щодо надання земельної ділянки для будівництва (у зв’язку зі смертю сина учасника АТО).

 

42. Проект рішення «Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам в місті Хмельницькому».

 

43. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Главацький А. В.).

 

44. Проект рішення «Про надання земельної ділянки в оренду громадянці» (Баранова І. К.).

 

45. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Чорний Ю.І.)

 

46. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та внесення змін» (Маримон С. П.).

 

47. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Балема М.І.)

 

48. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Брицький І.Г.)

 

49. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Заморська Н .М.)

 

50. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Вітязь Л.М.)

 

51. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину та зміну їх цільового призначення»  (Храновський О. А.)

 

52. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Родін О.О.)

 

53. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в рішення сесій міської ради, договори оренди землі» (Артемчук В.М.)

 

54. Проект рішення «Про надання юридичній особі дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду» (ПП «Вітал»)

 

55. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (ХПВТП «Алмаз»)

 

56. Проект рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення»

 

57. Проект рішення «Про надання юридичним та фізичній особам дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, відновлення меж земельних ділянок юридичним особам та внесення змін в рішення сесії міської ради» (Столярчук І.І.)

 

58. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, надання згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесення змін в рішення сесії міської ради» (ПАТ «Катіон»)

 

59. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду юридичним та фізичним особам» (ТОВ «Торгівельно-сервісний центр «Кооператор»)

 

60. Проект рішення «Про передачу земельних ділянок в державну власність»

 

61. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок в оренду фізичним та юридичним особам» (Тихий В.М.)

 

62. Проект рішення «Про надання згоди приватній фірмі «Діта» на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво внутрішньоквартальної дороги в рахунок сплати пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»

 

63. Проект рішення «Про внесення змін в п.1 рішення 48-ої сесії міської ради від 04.03.2015 №78»

 

64. Проект рішення «Про внесення змін в договори про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького»

 

65. Проект рішення «Про укладання тристоронніх договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького»

 

66. Про повторний розгляд звернення гр.Зозулі Павла Васильовича щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по пров.Козацькому, 35, на власній земельній ділянці

 

67. Про повторний розгляд звернення гр.Лобанової Надії Дмитрівни щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул.Заярній, 69, на власній земельній ділянці

 

68. Про повторний розгляд звернення гр.Зайця Святослава Анатолійовича щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул.Заводській, 33, на власній земельній ділянці

 

69. Про розгляд звернення гр.Мельник Алли Євгенівни щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул.Курчатова, 85, на власній земельній ділянці

 

70. Про розгляд звернення гр.Волошина Миколи Володимировича щодо перенесення тимчасової споруди з вул.Проскурівської (біля буд.№109), на вул.Шевченка (біля буд.№66)

 

71. Про розгляд звернення гр.Олексюка Романа Володимировича щодо перенесення тимчасової споруди з вул.П.Мирного — вул.Залізняка, на вул.П.Мирного (біля буд.№35) або на вул.П.Мирного (біля буд.№32)

 

72. Про розгляд звернення Самер Наїф Ясінь щодо виконання рішення Хмельницького міськрайонного суду.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02