armiya

Konkyrs

Пошук по сайту

Відбудеться засідання постійної комісії
Середа, 09 серпня 2017, 11:44

10 липня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про повторний розгляд звернення громадян Сенкевич Н.С., Кухала О.В. та 3 рішення 15 сесії міської ради від 31.05.2017 №51, змінивши вираз з Мельникова А.І. щодо надання дозволу на зрізання дерева з метою влаштування під’їзду до земельної ділянки по вул. Вітанова,9.

Запрошені: представник гр. Сенкевич Н.С.

 

2. Про повторний розгляд проекту рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення»

Запрошені: Єрьоменко Михайло Сергійович

Щепайло Михайло Миколайович - експерт ПП «Проекція»

 

3. Про повторний розгляд звернення гр. Заславської Л.О. щодо продажу земельної ділянки по вул. Трудовій,11/3 загальною площею 286 кв.м.

Запрошені: Заславська Лідія Олександрівна

 

4. Про розгляд звернення гр. Грігель М.П. щодо виключення земельної ділянки по вул. Проскурівського підпілля,157 з реєстру оренди землі за невиконання ТОВ «Дубнобудсервіс» своїх обов’язків.

Запрошені: Грігель М.П.

представник ТОВ «Дубнобудсервіс»

 

5. Про розгляд звернення ТОВ ВТП-Кафе «Політ» щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1154 га по вул. Пілотській,2 під виробничу базу, що перебуває в постійному користуванні підприємства на підставі державного акту на право постійного користування, виданого 30.12.1993р.

Запрошені: Козловський Микола Юрійович

 

6. Про розгляд звернення директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Степанка А. Г. щодо виділення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

Запрошені: представник ПАТ «Хмельницькобленерго»

 

7. Про розгляд звернення гр. Мельник А.Є. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової споруди павільйону площею 30 кв.м по вул. Курчатова,85 на власній земельній ділянці.

Запрошені: Мельник Алла Євгенівна

 

8. Про розгляд звернення  ТОВ «Регіональна авіакомпанія «Універсал-Авіа» щодо припинення права оренди земельною ділянкою загальною площею 15009 кв.м в т.ч. ділянка №1 – площею 10000 кв.м, ділянка №2 – площею 5009 кв.м по вул. Пілотській,2 в зв’язку з набуттям права власності на майно іншою особою та відповідно звернення ТОВ «Універсал 2016» щодо надання в оренду земельної ділянки площею 10000 кв.м по вул. Пілотській,2 для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту та звернення ТОВ «Авіатор-17»  щодо надання в оренду земельної ділянки площею 5009 кв.м по вул. Пілотській,2 для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту.

 

9. Про розгляд звернення ТОВ Ньюком» щодо надання згоди на розробку матеріалів щодо надання дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під автозаправочну станцію, вулканізаційний пункт, мийку, адмінбудинок та бар  площею 0,2420 га по вул. П.Мирного,5/1, що перебуває в постійному користуванні товариства.

 

10. Про розгляд звернення гр. Ковальчук І.А. щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0,0835 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Раскової,20 (нова назва вул.Ранкова).

 

11. Про розгляд звернення ТОВ «Глінвест» щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в зв’язку із зміною цільового призначення з «03.08 - для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування – землі житлової та громадської забудови» на «11.02 - для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» по вул. Чорновола,41 площею 3347 кв.м.

 

12. Про розгляд звернення гр.Кочмарука В.М. щодо вирішення питання забезпечення вільного проходу між будинками №68 та №70 по прв. Ювілейному, демонтажу заборів та перешкод для вільного користування міськими земельними ділянками та проїздами мешканцями мікрорайону.

 

13. Про розгляд звернення ПМП «Скіф» щодо надання згоди на розробку проекту землеустрою на земельну ділянку під автомобільну стоянку для індивідуального транспорту загальною площею 1864 кв.м по вул. Купріна,64, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна: мийка автомобілів, офісне приміщення та прохідна з вбудованим магазином.

 

14. Про розгляд звернення ПП «ВІП-АКЦЕНТ» щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 5553 кв.м по вул. Трудовій,5 та передачі її в оренду.

 

15. Про розгляд звернення гр. Дзюби У.А. та Костьолко Л.В. щодо припинення права користування земельними ділянками по вул. Кам»янецькій,106 площею 185 кв.м. та 191 кв.м, що перебувають в постійному користуванні  ЖЕК №3 м та надання земельних ділянок в оренду гр. Дзюбі У.А. - площею 191 кв.м для обслуговування нежитлового приміщення  та Костьолко Л.В. - площею 185 кв.м для обслуговування діагностичної медичної лабораторії.

 

16. Про повторний розгляд звернення Халат Г.П. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 0,2047 га по вул. Глушенкова,2 для ведення особистого селянського господарства.

 

17. Про повторний розгляд звернення гр. Трубіної П.С. щодо надання в оренду земельної ділянки для городництва по вул. Львівське шосе.

 

18. Про розгляд звернення ТОВ «Ратекс» щодо надання дозволу на перенесення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, що розташована на тролейбусній зупинці «Завод Нева» по вул. Курчатова,6 на вул. П.Мирного (між житловими будинками №31 та №33).

 

19. Про повторний розгляд звернення гр. Ковальчука С.В. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кармелюка,3 площею 0,0635 кв.м для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

20. Про повторний розгляд звернення гр. Жука С.В. щодо внесення змін в рішення 28 сесії міської ради від 23.09.2009р. №41, а саме: доповнити цільове призначення земельної ділянки по вул. Озерній, 9/2 під будівництво автомийки, кафе словами «та автомобільного газозаправного пункту».

 

21. Про повторний розгляд звернення ФОП Рудого В.О. щодо перенесення торгового павільйону площею 30 кв.м з вул. Проскурівської біля буд. №4/3 ТРЦ «Дитячий світ» на зупинку Проспект Миру (напрямок руху в місто) або на вул. Інститутську (в р-ні тр. зуп. «Будинок молоді «Проскурів») та включення його в комплексну схему.

 

22. Про розгляд звернення ФОП Іващук Н.П. щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди площею 30,0 кв.м під торгівлю продовольчими товарами по вул. Вінницьке шосе,23 на підставі договору на оренди місця на території Хмельницької АС-1.

 

23. Про розгляд звернення начальника управління молоді та спорту С.Ремез щодо виділення земельної ділянки під будівництво Чикиді Ю.І.

 

24. Про розгляд звернення Ткачука А.А. стосовно призупинення розгляду матеріалів щодо поділу та об’єднання земельних ділянок що перебувають в постійному користуванні ПМП «СПТ» спільно із заявою ПМП «СПТ» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Львівське шосе,14-В.

 

25. Про розгляд звернення ректора ПАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом» М. Курко щодо внесення змін в пункт 15 договору оренди землі №041074200014 від 15.03.2010 р. та надання в постійне користування земельної ділянки по прс. Миру, 101-А, та директора Хмельницького інституту ПрАТ «ВНЗ«МАУП» Л. Білий щодо сприяння у вирішенні даних питань.

 

26. Про розгляд звернень громадян Присяжнюка В.В. та Мевші Н.В. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Тютюнника,23 для ведення особистого селянського господарства.

 

27. Про розгляд звернення Площинського В.А. щодо надання у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Верхня, 6.

 

28. Про розгляд звернення Кузмінської В.В. щодо надання у власність земельної ділянки площею 0.0209 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Вишневій.

 

29. Про розгляд звернення Юрчук Т.П. щодо надання в оренду земельної ділянки для городництва по вул. Польовій.

 

30. Про розгляд звернення Ращупкіної Л.М. стосовно надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чайковського, 40.

 

31. Про розгляд звернення Фурман О.М. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. М. Залізняка, 21-В.

 

32. Про розгляд звернення Майстер З.А. щодо надання у власність земельної ділянки для будівництва по вул. Дачній,31, а також звернення Форесь О.А. та Форесь О.А. стосовно того, що вони не претендують на оформлення права власності на земельну ділянку по вул. Дачній,31.

 

33. Про розгляд звернення гр. Ящука В.І. та Гречко Т.П. щодо повторного розгляду питання щодо внесення змін до рішення міської ради стосовно зміни умов використання земельних ділянок по  вул. Красовського, 31/1А, 31/1В.

 

34. Про розгляд звернення громадян Мойсеєнко Н.В та Босюк В.І. щодо не надання дозволу на приватизацію земельної ділянки гр. Щетинському І.С. в садівничому товаристві «Левада-Гречани».

 

35. Про розгляд звернення директора ТОВ «Альбі Груп» А. Лезнюк стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру, 57/4 для нежитлових приміщень під навчальні заклади.

 

36. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Жуковська З. Б.).

 

37. Проект рішення (повторно) «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Думанський М.П.)

 

38. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Гладкий О. С.)

 

39. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Світловська Л. В.)

 

40. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Козак Г. Й.)

 

41. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бабій Л. О.)

 

42. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в  натурі (на місцевості)» та внесення змін (Гоголь Б .Ф.)

 

43. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Декалюк А. А.)

 

44. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам»  (Вельська О. Л.)

 

45. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бабич Р. М.)

 

46. Проект рішення «Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки у власність громадянину» (Громов О. М.)

 

47. Проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відомостей) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки в оренду громадянці» (Пахомова Т. К.)

 

48. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку із зміною цільового призначення» (ПП «Поділля-Будінвест»)

 

49. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою, надання юридичним та фізичним особам дозволу на відновлення меж земельної ділянки, розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Поділ земельних ділянок, внесення змін в рішення сесії міської ради, договір оренди землі та втрату чинності рішень міської ради» (ПФ «Селена Сервіс»)

 

50. Проект рішення «Про розірвання та укладання договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького».

 

51. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького».

 

52. Про розгляд звернення гр. Горчинського Василя Васильовича щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Франка, 17, на власній земельній ділянці.

 

53. Про повторний розгляд звернення колективного виробничого підприємства “ПМК-33” щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Геологів, 1, на власній земельній ділянці.

 

54. Про розгляд звернення товариства з обмеженою відповідальністю “Технічний центр “Поділля-Інвест ” щодо надання дозволу на встановлення 2-х тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Вінницькій, 1/1, на власній земельній ділянці.

 

55. Про повторний розгляд звернення гр. Жукотанської Сніжани Миколаївни щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з вул. Кам'янецької (тр. зуп. “Аптека №1”) на вул. П. Мирного (біля буд.№ 25) в зв'язку з відкриттям філії управління адмінпослуг по вул. Кам'янецькій, 38.

 

56. Про розгляд звернення начальника управління торгівлі щодо подальшого розміщення тимчасових споруд, площа яких була самовільно збільшена.

 

57. Про розгляд звернення Хмельницького університету управління та права щодо надання частини земельної ділянки площею 0.5 га по вул. Інститутській,6А в постійне користування ХУУП для вирішення житлових потреб науково-педагогічних працівників університету та будівництва фізкультурного комплексу.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02