Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

15. "Про зміну найменування Будинку тимчасового перебування громадян, які втратили зв'язок з сім’ями „Центр реабілітації бездомних (безпритульних) „Промінь Надії” та затвердження нової редакції Статуту, структури та граничної чисельності Хмельницького мі"
Четвер, 17 серпня 2017, 15:49

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення шістнадцятої сесії
№15 від 12.07.2017

 

 

Про зміну найменування Будинку тимчасового перебування громадян, які втратили зв'язок з сім’ями „Центр реабілітації бездомних (безпритульних) „Промінь Надії” та затвердження нової редакції Статуту, структури та граничної чисельності Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста, керуючись наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 14.02.2006 №31 "Про затвердження Типових положень про заклади соціального захисту для бездомних осіб та звільнених осіб", наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 19.04.2011 №135 «Про затвердження Типового положення про центр обліку бездомних осіб», наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 03.04.2006 №98 «Про затвердження Типового положення про соціальний готель», Податковим кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити найменування Будинку тимчасового перебування громадян, які втратили зв'язок з сім’ями „Центр реабілітації бездомних (безпритульних) „Промінь Надії” на Хмельницький міський центр соціальної підтримки та адаптації.

 

2. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації згідно з додатком 1, який доручити підписати директору Центру Старцуну Д.М.

 

3. Затвердити Структуру та граничну чисельність працівників Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації згідно з додатком 2.

 

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02