від 14.09.2017 року № 629 "Про внесенння змін до рішення виконавчого комітету від 26.12.2013 №904"
Понеділок, 18 вересня 2017, 15:23

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 14.09.2017 року № 629

Про внесенння змін до рішення виконавчого комітету від 26.12.2013 №904

 

З метою впорядкування процедури проведення конкурсів по визначенню орендарів цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів, нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна, яке перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Хмельницького, керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про оренду державного та комунального майна”, рішенням двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013 р. №11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького”, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Внести в пункт 5.4 додатку 1 до рішення виконавчого комітету від 26.12.2013 р. №904 “Про затвердження Порядку проведення конкурсів по визначенню орендарів цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів, нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна, яке перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Хмельницького” наступні зміни:

1.1 в абзаці 2 слова “не буде запропоновано більший розмір орендної плати” замінити на слова “ іншими учасниками не буде запропоновано більший розмір орендної плати” ;

1.2 абзац 4 викласти в новій редакції: “Збільшення ціни здійснюється учасниками з кроком. Крок встановлюється конкурсною комісією в розмірі не меншому ніж 1 відсоток найбільшого розміру орендної плати, запропонованої учасниками в конкурсних пропозиціях. Наступна пропозиція дорівнює розміру попередньої пропозиції, збільшеному на один крок. Пропозиція учасника, що не відповідає кроку, не приймається. Якщо після того, як голова комісії тричі оголосив останню ціну, від інших учасників конкурсу не надійдуть пропозиції щодо більш високої ціни, голова комісії оголошує «Вирішено», називає учасника, який запропонував найвищу ціну (розмір орендної плати за перший/базовий місяць оренди), і оголошує його переможцем конкурсу. Інші учасники підприсують бланк про відсутність пропозицій.”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка та управління комунального майна.

 

Міський голова О. Симчишин

 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02