Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

31. "Про внесення змін в додаток до рішення 3-ої сесії Хмельницької міської ради від 27.09.2006р. №16 зі змінами та доповненнями"
Четвер, 08 лютого 2018, 15:46

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення двадцятої сесії
№31 від 31.01.2018

 

 

Про внесення змін в додаток до рішення 3-ої сесії Хмельницької міської ради від 27.09.2006р. №16 зі змінами та доповненнями

 

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про Державний земельний кадастр”, Законом України “Про землеустрій”, Земельним кодексом України, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. У тексті Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території м.Хмельницького затвердженого рішенням третьої сесії Хмельницької міської ради від 27.09.2006р. №16 зі змінами та доповненнями, слова «Центр надання адміністративних послуг» та «ЦНАП» в усіх відмінках замінити словами «Управління адміністративних послуг» та «УАП» відповідно.

 

2. У додатку 4 до Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території м.Хмельницького затвердженого рішенням третьої сесії Хмельницької міської ради від 27.09.2006р. №16 зі змінами та доповненнями, та п.п.2.3. п.2 Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території м.Хмельницького затвердженого рішенням третьої сесії Хмельницької міської ради від 27.09.2006р. № 16 зі змінами та доповненнями, виключити слова «довідка про склад сім´ї», та доповнити словами «копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків».

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02