Developed by JoomVision.com
ЗВІТ депутатів міської ради ХУДЕЦЬКОГО Віталія Володимировича та ПАЛІЯ Дмитра Володимировича перед виборцями за 2017 рік
Hudeckuu Paliu

 

Виборчий округ №13, 14

 

Звіт відбувся 13 грудня 2017 року в приміщенні СКЦ «Плоскирів»  за адресою: вул.Курчатова,90.

 

Наші виборчі округи №№13 і 14, які складають територію Дальніх Гречан, також ми є представниками  від політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” тому і вирішили об’єднати наші звіти.

 

Наша спільна робота, робота комунальників, управлінь і відділів міської ради, комітету самоорганізації населення продемонструвала рівень нинішньої уваги до проблем Дальніх Гречан. Так, цього року завершився капітальний ремонт вулиць Волочиської та Городньої, прибудинкових територій на Волочиській,29 і Деповській,6, триває капремонт вулиці Болохівської. Зроблено поточний ремонт вулиць Іоанна Павла ІІ, Польової, Чорноострівської, провулків Волочиського, П’яскорського, Північного, Курчатова, проїзд до вулиці Залізничної. Здійснюються заходи з водовідведення на вулиці Локомотивній. У парку мікрорайону встановлений дитячий майданчик. Місця для дитячого дозвілля облаштовані також на Деповській,6, Чорноострівській,5, Волочиській,19, П’яскорського,6-8, Партизанській,23. На Курчатова,92/2 відремонтована покрівля. Замовлена проектно-кошторисна документація на благоустрій території вулиці Курчатова,92,92/1,102. Для жителів мікрорайону проводилися святкові заходи, ярмарки, була організована толока з прибирання берега річки на вулиці Північній.

 

Масштабними є й плани 2018-го року. Насамперед, це переведення споживачів мікрорайону від відомчого водопостачання залізницею до міського водоканалу. Провести ремонт вулиць Садибної, Залізничної, Міцкевича, Щасливої, Радісної, Торфяної, Партизанської, Кооперативної. Облаштувати зовнішнє освітлення на Садибах, вулиць Костюшка, Іоанна Павла ІІ, Радісної, Щасливої. Побудувати дитячі майданчики за 13 адресами на Курчатова, Волочиській, Деповській. Встановити додаткові три світлофори, здійснити омолодження дерев. Довгоочікуваною подією має стати відкриття дитячого садочка на території ЗОШ №20.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02