Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

01. Про затвердження Програми організаційно-практичних заходів щодо профілактики правопорушень та злочинності на території міста Хмельницького в 2011-2015 роках

 

6.4.4. Забезпечити удосконалення правовиховної та профілактичної роботи в закладах освіти міста, створення системи ранньої профілактики протиправної поведінки дітей. Покращити психолого-педагогічне діагностування дітей, проведення з ними індивідуальної правовиховної роботи, своєчасне виявлення сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, їх облік, систематичну перевірку умов утримання та виховання в них дітей, надання таким сім’ям адресної допомоги.

Виконавці: управління освіти, управління у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, Хмельницький МВ УМВС

Строк: постійно


6.4.5. З метою запобігання негативним проявам серед неповнолітніх, у тому числі пияцтву, наркоманії, дитячій бездоглядності та безпритульності, забезпечити виявлення дітей, які жебракують, вчиняють правопорушення або стали жертвами злочинної діяльності дорослих, проводити спільні оперативно - профілактичні операції з виявлення таких дітей та поміщення в притулок для дітей.

Виконавці: управління освіти, управління у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, Хмельницький МВ УМВС

Строк: постійно.


6.4.6. Здійснити заходи щодо забезпечення зайнятості підлітків та молоді, збереження та розширення мережі таборів відпочинку, клубів, гуртків, дитячо-юнацьких об’єднань за інтересами при ЖЕКах, тощо. Сприяти індивідуальному працевлаштуванню учнівської молоді у вільний від навчання час і під час канікул.

Виконавці: управління освіти, управління у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, комітет з фізичної культури і спорту, Хмельницький МВ УМВС.

Строк: постійно.


6.4.7. Використовувати можливості місцевого телебачення, преси для формування духовної культури дітей і молоді, започатковувати в міських газетах друкування матеріалів з пропаганди здорового способу життя, правової освіти неповнолітніх та молоді, запобігання негативних проявів у їх середовищі. Проводити благодійні культурно-мистецькі акції з метою пропаганди здорового способу життя.

Виконавці: управління культури, управління у справах сім’ї та молоді, редакція газети міської ради „Проскурів”, муніципальна телерадіокомпанія „Місто”.

Строк: постійно.


6.5. ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ НАРКОМАНІЇ, ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ, НЕЛЕГАЛЬНІЙ МІГРАЦІЇ, РЕЦИДИВНІЙ ЗЛОЧИННОСТІ, ПИЯЦТВУ І БРОДЯЖНИЦТВУ

6.5.1. Вжити організаційних та практичних заходів щодо виявлення осіб, які незаконно використовують зброю, вибухові пристрої та інші небезпечні предмети і речовини, особливо членів етнічних груп злочинного спрямування для своєчасного їх викриття, відслідковування і нейтралізації проявів екстремізму та тероризму.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС.

Строк: постійно.


6.5.2. Здійснити комплекс оперативно-розшукових заходів по виявленню та викриттю організованих злочинних угрупувань, що займаються незаконним обігом наркотиків, каналів надходження наркотиків до споживачів і фактів їх збуту, у тому числі по втягненню у наркоманію, ліквідації підпільних нарколабораторій і осередків нелегального виготовлення та вживання наркотичних засобів. Запобігти проникненню в Україну контрабандних наркотиків, у першу чергу “важких”, викривати злочинну діяльність організованих злочинних груп.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС.

Строк: постійно.

 



Останнє оновлення на Четвер, 17 лютого 2011, 16:31
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02