Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

47. Про перейменування організаційно–контрольного відділу Хмельницької міської ради та затвердження Положення про управління організаційно–інформаційної роботи та контролю Хмельницької міської ради

 

III. ПРАВА УПРАВЛІННЯ


Управління має право:

3.1. Залучати спеціалістів виконавчих органів міської ради, інших фахівців, працівників підприємств, установ, організацій для проведення комплексних перевірок щодо виконання рішень виконавчого комітету, розпоряджень та доручень міського голови.


3.2. Брати участь у нарадах та інших заходах, що проводяться у міській раді та виконавчих органах, скликати наради з питань, що належать до компетенції управління.


3.3. Залучати працівників виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій міста для проведення загальноміських та інших заходів.


3.4. Вносити пропозиції з питань удосконалення організації та контролю виконання розпорядчих документів.


3.5. Одержувати в установленому порядку від виконавчих органів міської ради інформації, довідки, звіти, оперативні дані та інші матеріали, необхідні для виконання покладених на управління завдань.


3.6. Проводити перевірку роботи виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій згідно з чинним законодавством у межах своєї компетенції.


IV. НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ІНФОРМАЦІЙНОЇ РОБОТИ ТА КОНТРОЛЮ


Начальник управління:

4.1. Безпосередньо здійснює керівництво діяльністю управління і несе персональну відповідальність за виконання покладених на управління завдань.


4.2. Планує роботу управління і забезпечує виконання затверджених планів.


4.3. Визначає завдання і проводить розподіл обов'язків між працівниками управління, забезпечує підвищення їх ділової кваліфікації, проводить аналіз результатів роботи і вживає заходів щодо підвищення ефективності діяльності управління.


4.4. Розробляє посадові інструкції працівників управління, забезпечує дотримання ними правил внутрішнього трудового розпорядку.


4.5. Організовує оперативний контроль за термінами виконання рішень виконавчого комітету, розпоряджень та доручень міського голови. Інформує міського голову, керуючого справами виконавчого комітету про стан цієї роботи.

 



Останнє оновлення на Четвер, 12 травня 2011, 15:04
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02