Аналіз регуляторного впливу
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
1 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Хмельницької міської ради «Про внесення змін та доповнень в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014р. № 8 із внесеними змінами»
2 2. Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради “Про порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Хмельницькому ”
3 Аналіз регуляторного впливу проекту рішення міської ради «Про внесення доповнень до рішення 19-ї сесії міської ради від 29.08.2012 №64 «Про впорядкування орендної плати за землю та втрату чинності рішень сесії міської ради»
4 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Хмельницької міської ради «Про внесення змін та доповнень в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014р. № 8 із внесеними змінами»
5 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Хмельницької міської ради ««Про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у місті Хмельницькому»
6 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради «Про затвердження переліків маршрутів міського електричного транспорту (в тому числі нічних) та міських автобусних маршрутів загального користування м.Хмельн...
7 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013 р. №11»
8 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового...
9 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Хмельницької міської ради «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення недержавних масових та виставково-ярмаркових заходів у місті Хмельницькому»
10 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради «Про затвердження Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом (автобусами) у м. Хмельницькому»
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Наступна > Кінець >>
Сторінка 1 з 9

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02