Сорок шоста сесія від 24.12.2014
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
1 81. "Про затвердження передавального акту Хмельницької середньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів з профільним навчанням №31"
2 80. "Про надання дозволу ФОП Пенкалю Віктору Броніславовичу на встановлення торгівельного ряду павільйонів площею 660 кв.м. по вул.Курчатова,90 на земельній ділянці СКЦ “Плоскирів"
3 79. "Про умови будівництва внутрішньоквартального проїзду між ділянками по вул.Старокостянтинівське шосе,2/1 “З”"
4 78. "Про укладення трьохсторонніх договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького із Хмельницької обласною радою та приватною фірмою «Діта»"
5 76. "Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення"
6 75. "Про надання дозволу на передачу в суборенду частини нежитлового приміщення по вул.Інститутській,6"
7 73. "Про збільшення розміру статутного капіталу і затвердження змін до Статуту міського комунального підприємства-кінотеатр ім.Т.Г.Шевченка"
8 71. "Про укладення трьохстороннього договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького із фізичною особою-підприємцем Цапом Володимиром Антоновичем та житлово-будівельним кооперативом"
9 70. "Про внесення змін в пункт 1 рішення тридцять дев'ятої сесії міської ради від 25.06.2014р. №67 «Про встановлення Хмельницькій обласній раді розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельн"
10 69. "Про надання згоди на передачу в комунальну власність територіальної громади міста дорожнього покриття по вул.Прибузькій (відрізок від будинку №15/1 до перехрестя з вул.Трудовою, яке перебуває у власності ТОВ “Вікна"
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Наступна > Кінець >>
Сторінка 1 з 9

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02