Шоста сесія від 18.05.2016
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
11 58. "Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділян"
12 57. "Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання земельних ділянок в оренду, постійне користування юридичним особам та проведення експертної грошової оцінки земельних "
13 60. "Про внесення змін в рішення 10-ої сесії міської ради від 25.04.2007 №24 «Про затвердження Положення про порядок розгляду питань, пов’язаних із самочинним будівництвом, створення та затвердження складу постійно діючої комісії з питань самочинного буд"
14 56. "Про розгляд звернення громадянки Закандаєвої Юлії Сергіївни щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель комунальної власності в межах м.Хме"
15 55. "Про розгляд звернень громадян Клишнатого В.С. та Клишнатої М.В. щодо передачі безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель комунальн"
16 46. "Про розгляд пропозицій комісії по земельним спорам"
17 68. "Про укладення договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького"
18 67. "Про відстрочення сплати коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького та надання дозволу сплати пайових коштів частинами товариству з обмеженою відповідальністю “Будівельний Алья"
19 66. "Про відстрочення сплати коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького юридичній особі та внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної т"
20 65. "Про відстрочення сплати коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького фізичним і юридичним особам та внесення змін в договори про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-т"
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 Наступна > Кінець >>
Сторінка 2 з 8

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02