Шоста сесія від 18.05.2016
Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті
31 34. "Про внесення змін в рішення четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №2"
32 33. "Про збільшення розмірів статутних капіталів та затвердження нової редакції статутів комунальних унітарних підприємств Хмельницької міської ради"
33 32. "Про надання згоди на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста квартир, які перебувають у власності держави Україна в особі Державного концерну «Укроборонпром» та на балансі ДП "Новатор"
34 31. "Про надання дозволу на передачу захисного одягу пожежного та касок (шоломів) пожежного 1-му державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області"
35 30. "Про розірвання договорів тимчасового безоплатного користування та втрату чинності підпунктів рішення міської ради"
36 27. "Про включення до переліку майна та об’єктів, що перебувають у власності територіальної громади м.Хмельницького та знаходяться на балансі Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, нежитлових приміщень"
37 26. "Про включення до переліку майна та об’єктів, що перебувають у власності територіальної громади м.Хмельницького та знаходяться на балансі міського комунального підприємства “Хмельницькводоканал” приміщення гуртожитку для малих сімей"
38 25. "Про надання дозволу навчально-виховному комплексу №6 м.Хмельницького на списання шляхом ліквідації гаража, розташованого за адресою: м.Хмельницький, вул.Молодіжна,5/1"
39 24. "Про надання дозволу управлінню освіти Хмельницької міської ради на списання шляхом ліквідації сараю, розташованого за адресою: м.Хмельницький, прв.Успенський,5"
40 21. "Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу Хмельницької комунальної міжлікарняної аптеки "Лік-Фарм"
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 Наступна > Кінець >>
Сторінка 4 з 8

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02