Developed by JoomVision.com
Оголошення
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 16 по 22 квітня
П'ятниця, 13 квітня 2018, 17:02

 

Детальніше...
 
До уваги власників металевих гаражів у мікрорайоні Озерна
Четвер, 12 квітня 2018, 17:30
altПід час обстеження мікрорайону «Озерна» (вулиць Лісогринівецька, Залізняка, Кармелюка, Панаса Мирного) були виявлені самовільно встановлені металеві конструкції – гаражі.
Власникам гаражів були розклеєні повідомлення з вимогою з’явитися в управління архітектури та містобудування (вул. Подільська, 10/1, каб. 222, тел. 65-07-29) з дозвільними документами на гараж в термін до 27.04.2018 року. У разі неявки власників до вказаного терміну, управлінням архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів буде підготовлено проект рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради про демонтаж вищевказаних конструкцій. Більше фото тут. 
 
Напередодні та у поминальний день, 15 квітня, у Хмельницькому продовжать деякі маршрути та організують рух додаткових одиниць транспорту
Четвер, 12 квітня 2018, 11:18
altАби хмельничани та гості міста змогли без проблем дістатися до кладовищ міста та відвідати могили рідних і близьких, у Провідну неділю, 15 квітня, буде продовжено рух громадського транспорту, на маршрутах яких кінцевою зупинкою є «Завод «Катіон», до кладовища «Шаровечка». Також від зупинки «Завод «Катіон» до кладовища «Шаровечка» буде додатково забезпечено роботу шести великогабаритних автобусів. 15 квітня з 9.00 до 14.00 додатково будуть курсувати два автобуси сполученням: «вул. Довженка - кладовище в мікрорайоні Ракове». Роботу додаткового транспорту організовано й напередодні Провідної неділі. Так, впродовж тижня до 14 квітня, окрім автобусного маршруту № 43 «Керамзитовий завод - Лезневе», щогодини, з 11.00 до 17.00, від зупинки «Завод «Катіон» до кладовища «Шаровечка» буде відправлятись додатковий автобус сполученням: «завод «Катіон» - Шаровечка». Продовжено роботу й усіх транспортних засобів автобусного маршруту № 32 «Ракове – Автостанція № 1», які курсуватимуть впродовж тижня до 15 квітня до кладовища в мікрорайоні Ракове.
 
Оголошення Про здійснення Хмельницькою міською радою заходів щодо розширення меж полігону твердих побутових відходів
Четвер, 12 квітня 2018, 10:47

 

Детальніше...
 
Власників земельних ділянок з вказаними кадастровими номерами просимо звернутися в управління земельних ресурсів та земельної реформи
Середа, 11 квітня 2018, 17:16

 

Детальніше...
 
Презентація концепції кінотеатру ім. Т. Шевченка
Вівторок, 10 квітня 2018, 16:07
alt11 квітня о 18.30 у фойє кінотеатру ім. Т. Шевченка ініціатива Proprostir спільно з Агенцією розвитку міста Хмельницького представить концепцію подальшого розвитку кінотеатру.
Працювати над проектом розпочали близько 7 місяців тому, восени відбувалися громадські обговорення, також проводилося анкетування, аналіз діючої споруди та його наповнення. На основі усіх пропозицій створено єдину концепцію, яку і збираються представити 11 квітня. Запрошуємо! 
 
Пройде друга "Школа молодого підприємця"
Вівторок, 10 квітня 2018, 14:30
altЗ метою розвитку та популяризації підприємницької діяльності серед молоді Хмельницька міська рада реалізовує Проект "Школа молодого підприємця", який пройде вдруге. Проект спрямований на підтримку підприємництва в місті, формування у молоді знань, необхідних для започаткування власної справи, шляхом проведення низки тематичних семінарів та тренінгів для молоді з підприємницьким потенціалом. Учасники Проекту матимуть змогу на безкоштовній основі пройти комплексне 4-денне навчання з теорії і практики управління бізнесом за участі досвідчених експертів, викладачів і практикуючих бізнесменів. Участь у Проекті можуть взяти громадяни України, віком від 18 до 35 років, що мають бажання започаткувати власну справу. Орієнтовні дати проведення Проекту: 10-13 травня 2018 року. На Вас чекають досвідчені експерти та спікери-практики, які поділяться власними історіями успіху та знаннями, необхідними для започаткування власної справи. 
Поспішайте зареєструватися, не втратьте нагоду розвинути підприємницький потенціал та реалізувати бізнес-ідеї! Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/mfYxgrI5WNqzJNwB3
Термін прийому заявок: 27 квітня 2018 рок
 
Фотовиставка «Київ-3018» та лекція «Мистецтво та фотографія»
Вівторок, 10 квітня 2018, 09:50
alt12 квітня о 16 годині відбудеться відкриття виставки фотографій "Київ-3018" та лекцію "Мистецтво та фотографія" Олександра Ляпіна.
Проект “Київ 3018”
Склалася структура часу, яка створює передумови якісно нових кроків для позицій, займаних щодо поставлених завдань спостерігання майбутнього через сни. Міркування вищого порядку, а також консультація з професіоналами з вивчення майбутнього як минулого потягне за собою процес впровадження й модернізації подальших напрямків розвинення системи передбачення масової участі гуманоїдів в освоєнні Землі після зникнення людства, або синтезації іноземних істот з останніми людьми! Повсякденна практика показує, що модернізована форма організаційної діяльності протистоянню інопланетним істотам сприяє підвищенню актуальності напрямків прогресивного розвитку землян.

 

Практичний досвід демонструє, що нова модель передбачення через сни організаційної діяльності гуманоїдів дозволяє нам виконати найважливіші завдання по розробці відповідних умов протистояння цій активізації по захопленню Землі. Даний проект є результатом активної візуалізації майбутнього можливого за допомогою організаційних практик матеріалізації мар просунутих медіумів, виконаний виключно реалістично й максимально науково з точки зору глобальних дестабілізацій Всесвіту. Як вказував доктор Хокінг, треба діяти швидко, бо залишилось 100 років.
 
«ПоділляДжазФест»: два дні на двох сценах у Хмельницькому лунатиме джаз
Вівторок, 03 квітня 2018, 16:57
alt11 та 12 травня у Хмельницькому пройде свято джазової музики «ПоділляДжазФест». На двох сценах – біля кінотеатру імені Т. Шевченка  та ТРЦ «Оазис» виступатимуть відомі  джазові колективи та музиканти країни. Своє мистецтво даруватимуть квартет Олексія Пєтухова, Julinoza, ОferJazzBend, «The Hypnotunez»,  Ольга Лукачова – Volga:funk.
Джазові композиції даруватимуть також і місцеві музиканти, оркестри та колективи. Зокрема,  Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр, естрадний оркестр Головного управління національної поліції в Хмельницькій області, «Проскурів-Сіті Бенд» Хмельницького музичного коледжу імені В. Заремби, гурт «Free Jam», ансамбль «Експромт» Хмельницької дитячої музичної школи №2, «Big-Band» Хмельницької дитячої школи мистецтв
Спеціальний гість фестивалю – Танок на майдані Конго з проектом «Jazzy» – синтез джазу та хіп-хопу.
 
Графік роботи постійних комісій з підготовки до чергової сесії
П'ятниця, 30 березня 2018, 16:47


Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 63

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02