Developed by JoomVision.com
Оголошення
"Майдан, Любов, війна і не тільки..."
Вівторок, 23 травня 2017, 16:21
altХмельницька міська центральна бібліотека запрошує хмельничан на літературне побачення з відомою українською письменницею, громадською діячкою і патріоткою Дарою Корній у літературно-мистецькій програмі "Майдан, Любов, війна і не тільки...". Зустріч відбудеться 25 травня о 14.00 в читальному залі центральної бібліотеки міста Хмельницького за адресою: вул. Подільська, 78.
Захід у Хмельницькому організовують ПП «Промо Люкс», інформаційно-розважальне видання «Вечірні новини» та авторський проект «Літературний туризм» у співпраці з Хмельницькою міською центральною бібліотекою.
Дара Корній (Мирослава Замойська) – українська письменниця, яка працює у жанрі фентезі. Народилася 20 вересня 1970 року в селі Секунь Старовижівського району Волинської області. Середню школу закінчила в селі Княже Сокальського району Львівської області. Вищу освіту здобула на журналістсько-редакторському відділенні Українського поліграфічного інституту у Львові (нині Українська академія друкарства). 
Детальніше...
 
Запрошуємо хмельничан послухати «В’язанку українських пісень»
Вівторок, 23 травня 2017, 14:56
alt
Усіх шанувальників хорового мистецтва та української народної пісні Хмельницький академічний муніципальний камерний хор запрошує на концерт «В’язанка українських пісень», який відбудеться 24 травня о 18:00 в приміщенні міського будинку культури. Для того, щоб зробити захід особливим усіх закликають: «Одягни вишиванку – підтримай українську культуру!», адже українські традиції потребують відродження, а підростаюче покоління – виховання на них. Колектив хору радо це робить й усіх запрошує.
До концертної програми колективу увійде невеличка частинка з безцінного скарбу української народної творчості. 
Квитки в касі будинку культури або за номером: +380677724186.
Вартість квитків - 20 та 30 грн. 
Детальніше...
 
«Герої не вмирають!»
Понеділок, 22 травня 2017, 16:21
alt23 травня о 19.00 на великій сцені біля кінотеатру імені Т. Шевченка управлінням культури і туризму буде організовано патріотично-мистецьку акцію, приурочену Дню Героїв. Участь у мистецькій програмі  братимуть творчі колективи міста, бард Ігор Білий, а також гурт «ТІНЬ СОНЦЯ».
Захід відбудеться за підтримки Хмельницької міської ради.
Цього дня також громадські організації міста проведуть марш до Дня Героїв. Захід розпочнеться о 18.00 на майдані Незалежності та проходитиме за маршрутом: вул. Гагаріна, вул. Кам’янецька, вул. Подільська, вул. Соборна, вул. Проскурівська, майданчик перед кінотеатром імені Т. Шевченка. 
День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Відзначення Дня Героїв – це свідчення твердої волі українського народу йти накресленим Героями шляхом боротьби до найвищої мети – Незалежності, розквіту і слави Української Самостійної Соборної Держави.
Детальніше...
 
До 15-ї річниці своєї діяльності Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» створив цикл фільмів "У світлі воскреслої правди"
Понеділок, 22 травня 2017, 11:26
altРобота над проектом спрямована на збирання та збереження спогадів жертв репресій, пошук матеріальних свідчень злочинних діянь радянської репресивної влади. Проект покликаний, в першу чергу, зацікавити молодь вивчати історію власного народу та Хмельницької громади. Над зйомками фільму працювали волонтери - студенти ДНЗ "ВПУ №11".
Показ першого фільму відбудеться 23 травня о 17:30 в кінотеатрі ім. Т.Шевченка.
ХОБФ «Карітас» запрошує усіх охочих хмельничан на перегляд фільму.
 
Вхід вільний.
 
До уваги керівників підприємств, установ та організацій міста!
Понеділок, 22 травня 2017, 10:26
altВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України №405 від 17.06.2015 року «Про затвердження положення про військово-транспортний обов’язок» до 1 червня цього року необхідно надати до Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату (вул. Проскурівська, 35) відомості про наявність і технічний стан автотракторної, шляхово-будівельної та підйомно-транспортної техніки за формою №150.
 
День Європи у Хмельницькому (Програма)
П'ятниця, 19 травня 2017, 16:27
alt20 травня у Хмельницькому в рамках відзначення  Дня Європи  управлінням культури і туризму заплановано проведення низки культурно - мистецьких заходів:
12.00 – фотовиставка під відкритим небом «Європейське обличчя мого міста» (вулиця Проскурівська біля музею – студії фотомистецтва);
15.00 – місто культур «Європа – це дім, де живем я і ти!» на пішохідній частині вулиці Проскурівської, де буде представлено символіку, національну культуру і традиції найбільших європейських  країн: Великобританії, Франції, Німеччини, Польщі, Угорщини, Греції, Іспанії, Італії;
17.00 - фестиваль гаївок «Ладовиці» за участі дитячих фольклорних колективів міста у сквері ім. Т. Шевченка;
18.00 – «Музичний хіт-парад», концертна програма муніципального естрадно – духового оркестру та народного ансамблю мажореток «Альфа» (вулиця Проскурівська).
Нагадаємо, святкування Дня Європи розпочалося у Хмельницькому 11 травня. 
Крім того, у рамках Дня Європи відбудеться міжмузейний проект «Венеція – Україна: мистецький погляд крізь час»
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 22 до 28 травня 2017 року
П'ятниця, 19 травня 2017, 16:11
Детальніше...
 
У Хмельницькому відбудеться хода на підтримку християнських сімейних цінностей
П'ятниця, 19 травня 2017, 15:25
alt
Хода «Чоловіком і жінкою створив їх…» розпочнеться 21 травня о 13.00 від Костелу Христа Царя Всесвіту (проспект Миру, 55) та пройде вулицями Бандери, Кам’янецькою й Проскурівською до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Там о 14.30 відбудеться святкове зібрання. А о 18.00 на вході у парк культури та відпочинку імені М. Чекмана розпочнеться християнський молодіжний  концерт, присвячений Дню сім’ї. Організатор святкових заходів – християнські громади та Духовна рада міста Хмельницького.
Їх мета – привернення уваги громадян і влади до необхідності правового захисту та закріплення християнських, традиційних для українців сімейних цінностей у законодавстві України.
 
Запрошуємо до участі у II Енергетичному конгресі!
П'ятниця, 19 травня 2017, 14:25
alt30 травня 2017 у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv пройде актуальний і  впливовий захід з питань українського ринку традиційної, відновлюваної енергетики та енергоефективності "II Енергетичний конгрес".
Провідна платформа для діалогу влади і бізнесу, що об'єднує професіоналів з України та зарубіжжя.
Організатор – Nobles Fortune, Генеральний інформаційний партнер – Українська вітроенергетична асоціація, інформаційна підтримка Інформаційної агенції Бізреліз.
Представники світового і українського енергетичного співтовариства, провідні експерти ринку, інвестори, представники Єврокомісіїі профільних міністерств будуть шукати вирішення ключових питань енергетики України:
Детальніше...
 
Фестиваль рестораторів Поділля чекає на гостей
П'ятниця, 19 травня 2017, 10:13
alt20 травня, уже вдруге у нашому місті,на майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка відбудеться фестиваль рестораторів Поділля.
Організатори фестивалю – управління торгівлі, управління культури і туризму міської ради та Подільська гільдія кулінарів мають на меті урізноманітнити дозвілля хмельничан та гостей міста, зробити його привабливішим для туристів. Особливістю цьогорічного фестивалю буде те, що він проходитиме під час святкування Дня Європи в Україні. Кулінари фестивалю представлять великий вибір смачної їжі і напоїв багатьох країн Європи (Німеччини, Польщі, Бельгії, Молдови, Турції, Азербайджану, Франції та Іспанії), а також кулінарну продукцію ресторанів Подільського краю від кращих кухарів та кондитерів. Загалом у фестивалі візьмуть участь 8 закладів ресторанного господарства Хмельницького.
Запрошуємо хмельничан провести цікаво час, отримати чудовий відпочинок та позитивні емоції для всієї родини. Початок фестивалю о 12-00.
Додаткову інформацію можна отримати за номерами телефонів: 65-11-41, 65-61-26 (управління торгівлі Хмельницької міської ради). 
 
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

Сторінка 28 з 63

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02