Developed by JoomVision.com
Оголошення
Запрошуємо хмельничан до монотеатру «Кут»
Четвер, 26 січня 2017, 11:49
alt27 січня о 18.30 у Хмельницькому міському монотеатрі «Кут» відбудеться показ сатиричної моно-забави «Сало в шоколаді». Автор п’єси, постановник і виконавець лауреат всеукраїнських та міжнародних театральних конкурсів, народний артист України Володимир Смотритель.
 
Квитки можна придбати у касі театру з 10 до 18 години.
 
Триває конкурс на кращий проект з озеленення та ландшафтного дизайну алеї на території парку ім. М. Чекмана
Четвер, 26 січня 2017, 11:35
alt
КП «Парки і сквери міста Хмельницького» оголошує конкурс на кращий проект з озеленення та ландшафтного дизайну алеї на території парку культури і відпочинку ім. М. Чекмана,а саме: облаштування ділянки площею 2048 кв. м протяжністю 128 м х 16 м, що розташована між набережною та велодоріжкою (від стадіону «Спартак» до річки Плоскої). Координатором проекту також є управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста. Конкурс, який триватиме до 10 лютого 2017 року, проводиться на добровільних засадах і є відкритим для громади міста. Метою і завданням конкурсу є відбір проектів для створення нових зелених зон та відтворення природно-ландшафтних комплексів, формування екологічної свідомості та культури громадян міста Хмельницького...
Детальніше...
 
Хмельницький музей-студія фотомистецтва запрошує на відкриття виставки "Пам'ятки України"
Четвер, 26 січня 2017, 10:56
altУ 2016 році громадська організація «Вікімедія Україна» вчергове провела українську частину масштабних фотоконкурсів, метою яких є отримання фотографій усіх пам’яток культурної та природної спадщини України під вільною ліцензією для ілюстрування ними Вікіпедії – вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони користувачів з усього світу.
Протягом конкурсних місяців у Вікісховище було завантажено 11,5 тисяч фотографій 1897 пам’яток природи України та 36 тисяч фотографій 14 тисяч пам’яток культурної спадщини України.
На  виставці  представлені фотографії, що отримали найвищі оцінки журі та стали переможцями у номінаціях  «Найкраще фото конкурсу» та «Найкраще фото області».
У виставковій залі музею експонується  34 світлини 21 автора, серед яких як професіонали, так і аматори.
 Відкриття виставки відбудеться 26 січня о 16.00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Виставка буде діяти до 14 лютого.
Детальніше...
 
План заходів департаменту, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 23 до 29 січня 2017 року
П'ятниця, 20 січня 2017, 18:32

 

Детальніше...
 
Запрошуємо на громадські слухання щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд на території міста
Понеділок, 16 січня 2017, 15:39
alt
24 січня о 14.00 в сесійній залі міської ради відбудуться громадські слухання, на яких обговорюватимуть регуляторний акт - проект рішення міської ради «Про впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та тимчасових конструкцій на території міста Хмельницького».
Проект розроблений з метою впорядкування тимчасових споруд на території міста, легалізації найманих працівників, створення рівноцінних умов для ведення підприємницької діяльності.
Запрошуємо усіх охочих хмельничан.
 
Хмельницька дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва запрошує на виставку
Понеділок, 16 січня 2017, 13:18
alt
Закінчуючи цикл новорічних і різдвяних свят, Хмельницька дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65) представляє виставку «Вчитель і учні – на шляхах до визнання», на якій можна буде побачити понад 100 творів живопису і графіки, виконаних трьома професійними художниками. Експоненти – вчитель школи Татарін Олег Федорович і два його колишніх учні – Владислав Мартинов і Ярослав Леонець, які вже мають диплом про закінчення Харківського художнього училища, але продовжують освіту на кафедрі станкового живопису Харківської державної академії дизайну і мистецтв. За задумом вчителя, який викладає «рисунок», «живопис» і «композицію», його учні покажуть свої творчі надбання,  виконані переважно в реалістичній класичній манері: це постановочні роботи, які якнайкраще передають стан, настрій, особливості фігури моделей, що позують; узгоджені по формі, кольору натюрморти; яскраві етюди краєвидів, написаних на пленері.
Запрошуємо усіх на вернісаж, який відбудеться 19 січня о 16 годині.
 
План заходів департаменту, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 16 до 22 січня 2017 року
Понеділок, 16 січня 2017, 10:10
Детальніше...
 
На “Різдвяну коляду” запрошує муніципальний камерний хор
П'ятниця, 13 січня 2017, 11:28
alt
Хмельницький академічний муніципальний камерний хор запрошує на концерт “Різдвяна коляда”, який відбудеться 16 січня о 18:30 у приміщенні Хмельницької обласної філармонії.
 
Вхід вільний.
Детальніше...
 
Запрошуємо хмельничан на різдвяний етнофестиваль
П'ятниця, 13 січня 2017, 11:25
alt15 січня о 17.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького відбудеться традиційний різдвяний етнофестиваль «Радуйся, Боже, просвіщайся, земле, син Божий народився» за участі фольклорних гуртів  з різних регіонів України. 
У фестивалі візьмуть участь вісім фольклорних колективів з чотирьох областей України, а саме:
- фольклорний гурт «Родовід» (м. Львів);
- фольклорно – етнографічний ансамбль «Касамара» (с. Шершенці Кодимського району, Одеської області);
- народний аматорський лемківський хор «Яворина» (м. Монастириська, Тернопільської області);
- фольклорно – етнографічний гурт «Відродження»  (с. Пилипківці Новоушицького району Хмельницької області)...
Детальніше...
 
Святий Миколай запрошує маленьких хмельничан на гостину
П'ятниця, 13 січня 2017, 11:19
altЗимові святкування добігають кінця. Однак, ще протягом тижня можна буде відвідати анонсовані раніше новорічно-різдвяні заходи у Хмельницькому.
Зокрема, маленьких хмельничан продовжує запрошувати на гостину Святий Миколай, у якого ще залишилися подарунки.
Тож, впродовж іще трьох днів на майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка хмельницька дітвора має гарну нагоду завітати на гостину та поспілкуватися з улюбленим Святим Миколаєм, а також отримати у подарунок солодощі.
Святий Миколай прийматиме усіх охочих у п’ятницю, 13 січня, від 16.00 до 19.00, а у вихідні, 14 і 15 січня, – з 14.00 до 18.00.
 
<< Початок < Попередня 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Наступна > Кінець >>

Сторінка 40 з 63

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02