Developed by JoomVision.com

 

kaznakaznacheystvo2.jpg

 

Управління Державної казначейської служби
у м. Хмельницькому
Хмельницької області

 

29000, вул. Проскурівська, 56
Тел./факс - (0382) 72-09-98

 

 

Веб-портал Державної казначейської служби України

 

 

Режим роботи

понеділок – четвер

9.00 – 18.00

п’ятниця

9.00 – 16.45

субота, неділя

вихідний

 

Начальник управління

Сандула Лариса Петрівна

72-09-98

Заступник начальника управління

Нижник Ігор Іванович

72-09-98

Юридичний сектор

72-02-60

Відділ бюджетних надходжень

70-23-41

Відділ видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів

76-56-06

Відділ звітності та бухгалтерського обліку операцій з виконання бюджетів

72-02-60

Відділ інформаційних технологій та захисту інформації

76-49-72

 

 

 

armiya

Konkyrs

Пошук по сайту

anonsvacansy
 
 
Казначейська служба інформує

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО РЕКВІЗИТІВ РАХУНКІВ ВІДКРИТИХ У ГОЛОВНИХ УПРАВЛІННЯХ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ОБЛАСТЯХ ТА МІСТІ КИЄВІ ДЛЯ ОБЛІКУ ВІЙСЬКОВОГО ЗБОРУ

 

В Головному управлінні Державної казначейської служби України у Хмельницькій області діє «гаряча лінія».

 

Реквізити рахунків

Інформація

 щодо впровадження системи дистанційного обслуговування клієнтів через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство»

Відповідно до п.1.3 Порядку казначейського обслуговування  державного бюджету за витратами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.12.2012 №1407 та п.1.2 Порядку  реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.03.2012 №309 та з метою покращення казначейського обслуговування розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів Державною казначейською службою України прийнято рішення щодо повномасштабного впровадження  у 2015 році Системи дистанційного обслуговування клієнтів через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство».

Програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство» призначений для надання зовнішнім клієнтам Державної казначейської служби України (розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів) віддаленого доступу за допомогою мережі Інтернет до інформаційних ресурсів ДКСУ для автоматизації процесу виконання бюджетів усіх рівнів. Це дозволить оптимізувати витрати на підтримку цього процесу завдяки відмові від потоку вхідних та вихідних паперових документів, прискорити обробку інформації, скоротити час на казначейське обслуговування бюджетів та зменшити кількість помилок в даних.

Доступ зовнішніх клієнтів до ресурсів інформаційного середовища ДКСУ відбувається через стандартні web-браузери, які зазвичай розповсюджуються вільно, тому їх використання не збільшить програмного забезпечення на боці розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів.

Виключення потоку паперових документів, окрім прямої економії коштів та часу, надає ще одну перевагу. Підтверджуючі документи (бюджетні зобов’язання та бюджетні фінансові зобов’язання тощо), якими супроводжуються платіжні документи, достатньо буде передати до органу ДКСУ лише один раз. Електронна копія такого документа буде збережена у базі даних, тому подальше використання цього документа для підтвердження наступного платежу (що буває, наприклад, при виконанні окремих етапів по довгостроковим договорам) буде виконуватись завдяки лише посиланню на збережену копію. Оскільки усі електронні документи (електронні копії паперових документів) підписуються електронним цифровим підписом, інформація, що знаходяться у базі даних є повним, достовірним та цілком легітимним відбитком оригінального документа.

Адаптація та впровадження системи віддаленого доступу клієнтів Казначейства через ПТК «Клієнт казначейства – Казначейство» спростить проходження платежів, спростить обслуговування розпорядників бюджетних коштів всіх рівнів органами Державного казначейства. При цьому розпорядники та одержувачі бюджетних коштів отримають можливість в режимі реального часу відстежувати стан рахунків, відкритих в територіальних органах Державної казначейської служби України, проходження платежів, отримання виписок по рахунках тощо.

Для початку робіт з підключення клієнтів до Системи дистанційного обслуговування (СДО) необхідно здійснити наступні заходи:

1) заповнити в електронному вигляді анкети для підключення до СДО;

2) укласти договір про дистанційне розрахункове обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства – Казначейство»;

Шаблони анкети для підключення до СДО та проект типового договору про дистанційне розрахункове обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства – Казначейство» розміщено на офіційному порталі (http://www.treasury.gov.ua/main/uk/index) Казначейства України в розділі «Електронні сервіси».

За детальною інформацією звертатися до управління Державної казначейської служби України у м.Хмельницькому Хмельницької області за адресою Проскурівсяка 56, або за №телефону 76-49-72.

 



 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02