Developed by JoomVision.com
Про сайт

© Хмельницька міська рада

© ХМКП "Хмельницькінфоцентр"

При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів порталу посилання обовязкове http://www.khmelnytsky.com 

 

Web-сайт www.khmelnytsky.com створено з метою висвітлення діяльності Хмельницької міської ради та її виконавчих органів, удосконалення умов щодо реалізації конституційних прав громадян міста Хмельницького на інформацію (Закон України “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації”, Указ Президента України від 01.08.2002 р. "Про додаткові заходи щодо забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади",  постанова Кабінету Міністрів від 4.01.2002 р.№3 “Про Порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади”).

Замовник – Хмельницька міська рада.

Виконавець – Хмельницьке міське комунальне підприємство “Хмельницькінфоцентр”.

Призначення - надання необхідної інформації для забезпечення прозорості у висвітленні діяльності Хмельницької міської ради та її виконавчих органів.

Особливості - поновлення структури та змісту Web-сайту здійснюється за допомогою автоматизованої системи створення та підтримки типових Web-сайтів органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

Рішення виконавчого комітету № 911від 23 серпня 2007 року «Про організацію роботи з  інформаційного наповнення і функціонування офіційного веб-сайту Хмельницької міської ради та виконавчого комітету» 

 



 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02